Ingredienser

0,500 kg Nakkekoteletter

0,050 kg Asiatisk Marinade (G14350)

0,040 kg Chorizop?lse i skiver

0,020 kg Ost, revet

0,020 kg Semi dried cherrytomater

0.63 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KOTELET AF GRIS

Opskriftnr: 73-1233

Fremstilling
Koteletterne marineres i Asiatisk Marinade, pyntes med skriver af chorizo, semidried tomat, revet cheddar samt friske krydderurter.


Tilberedning hos forbruger
Steges i en forvarmet ovn ved 180?C i ca. 20-25 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.


Ingredienser:
Nakkekoteletter 79,4%, marinade 7,9% (vegetabilsk olie (raps, delvis h?rdet), honning, salt, krydderier (peber, gurkemeje, ingef?r), sukker, peberfrugt, l?g, hvidl?g, hydrolyseret vegetabilsk protein (raps, majs), korianderblade, citronskal.), chorizo, OST, semi dried cherrytomater.

Go to Top