Ingredienser

1,000 - Dannet, r?d/hvid, kal. 20

1,000 kg Skinkeinderl

1,000 kg Skinkek?d, muskelk

0,250 kg Sukkerglasering, Flydende (G14250)

0,150 kg Lagetilv?kst

3.4 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

SUKKERGLASERET SKINKE

Opskriftnr: 52-0052

Spr?jtelage/kummelage
10,000 kg Koldt vand
0,400 kg Nitritsalt (DK40011)
0,500 kg Kogesalt (DK99015)
0,600 kg Kasslat F flydende (I34270)

Fremstilling
K?det spr?jtes med en tilv?kst p? 15%.

L?gges derefter i samme lage i ca. 20 timer for gennemsaltning.

Ved mulighed for tumbling spr?jtes k?det med 15% tilv?kst, og skinkerne fyldes i tumbleren. De tumbles ca. 3000-3500 omgange 10 min. arbejde og 20 min. pause.

Stopning
K?det stoppes i Dannet, r?d/hvid, kal 20 (D73200).

T?rring
Ved 55?C i ca. 30 min.

Rygning
Ved 65?C i ca. 40 min. eller til den ?nskede farve er opn?et.

Kogning
Ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Tilberedning
Skinken uden skind og net tilf?res sukkerglaseringen og varmes i ovn ved 180?C i 20-30 min. eller til en kernetemperatur p? min. 70?C.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Skinkek?d 71,4%, sukkerglasering 17,8% (sukker, vand, salt, karamelsukker, antioxidant (E 325), modificeret majsstivelse (E 1422), stabilisator (E 412), konserveringsmidler (E 202, E 211)), vand, salt, stabilisatorer (E 450, E 451), glucosesirup, hydrolyseret vegetabilsk protein, antioxidant (E 301), konserveringsmiddel (E 250).

Go to Top