Ingredienser

0,630 kg Guler?dder i skiver

0,350 kg Perlel?g, r

0,250 kg Sukkerglasering, Flydende (G14250)

1.23 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

SUKKERGLASERET GULER?DDER OG PERLEL?G

Opskriftnr: 91-0276

Fremstilling
Guler?dder og Perlel?g vendes i den afvejede m?ngde Sukkerglasering, Flydende og kommes i en ovnklar emballage.

Tilberedning hos forbruger
Steges i en forvarmet ovn ved 200?C i ca. 20 min.

Kan ligeledes steges p? panden eller i en kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan serveres til alle typer k?d, fisk eller fjerkr?.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Guler?dder 50%, perlel?g 30%, sukkerglasering 20% (sukker, vand, salt, karamelsukker, antioxidant (E 325), modificeret majsstivelse (E 1422), stabilisator (E 412), konserveringsmidler (E 202, E 211).

Go to Top