Ingredienser
0,630 kg Guler?dder i skiver
0,350 kg Perlel?g, r
0,250 kg Sukkerglasering, Flydende (G14250)
1.23 kg
Læg varer i kurv
SUKKERGLASERET GULER?DDER OG PERLEL?G
Opskriftnr: 91-0276
Fremstilling
Guler?dder og Perlel?g vendes i den afvejede m?ngde Sukkerglasering, Flydende og kommes i en ovnklar emballage.
Tilberedning hos forbruger
Steges i en forvarmet ovn ved 200?C i ca. 20 min.
Kan ligeledes steges p? panden eller i en kuglegrill.
Serveringsforslag
Kan serveres til alle typer k?d, fisk eller fjerkr?.
Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Guler?dder 50%, perlel?g 30%, sukkerglasering 20% (sukker, vand, salt, karamelsukker, antioxidant (E 325), modificeret majsstivelse (E 1422), stabilisator (E 412), konserveringsmidler (E 202, E 211).