Ingredienser

4,000 kg Grisefilet

0,400 g Dekora?
Marilet Indisk Karry

0,400 kg Lagetilv?kst

0,180 kg Koldt vand til opbl?dning

0,060 kg Dekora?Italia

5.04 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

UDGÅET - INDISK KARRY MARINERET GRILLFILET

Opskriftnr: 52-0493

Sprøjtelage/kummelage
10,000 kg Koldt vand
 0,400 kg Nitritsalt (DK40011)
 0,500 kg Kogesalt (DK99015)
 0,600 kg Kasslat Flydende (I42374)

Fremstilling
Svinefileterne tilskæres og sprøjtes med en tilvækst på 10%.

Kødet saltes i samme lage natten over for gennemsaltning.

Dekora Italia opblødes i koldt vand.

Lad henstå til vandet er opsuget.

Efter saltning laves der en lomme inden under hinden hvorefter fileterne marineres med den afvejede mængde Dekora Marilet Indisk Karry.

Den opblødte Dekora Italia fyldes ind under hinden og fileten snøres med Snøregarn, rød/hvid (D98005).


Tilberedning
Steges i forvarmet ovn ved 175°C i ca. 50 min. eller til en kernetemperatur på 75°C.

Lad stegen hvile ca. 10 min. før udskæring.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Bør gennemsteges da stegen er stiksaltet.

Ingredienser:
Svinefilet 86%, marinade (rapsolie (delvis hærdet), karry (paprika, SENNEP, løg, gurkemeje, koriander, spidskommen), salt, sukker, eddike, persille, krydderiekstrakter, tomatpulver), grøntsager (løg, karotter, tomater, paprika, porre, kartoffel (indeholder SULFIT)), salt, glucosesirup, hydrolyseret vegetabilsk protein, antioxidant (E 301), konserveringsmiddel  (E 250).

Go to Top