Ingredienser

8,000 kg Kalvek?d (16-18% fedt)

4,200 kg Varm suppe (afkog fra kalvek?det)

0,520 kg Kryddersylte FB til Kalv/Lam/Fjerkr? (G23550)

0,330 kg Profrisk Optimal, Flydende (I67970)

0,150 kg Dekora?Italia

0,080 kg Nitritsalt (DK40018)

13.28 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

UDG?ET - KALVESYLTE MED GR?NTSAGER

Opskriftnr: 34-0067

Fremstilling
Kalvek?det sk?res i mindre stykker, og forsaltes natten over med nitritsalt.

Efter endt saltning koges k?det ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C.

K?det sk?res i passende ternst?rrelse (evt. p? lynhakker).

Suppen sies, afvejes og bringes i kog.

Kryddersylte FB til Kalv/Lam/Fjerkr? tils?ttes under kraftig omr?ring.

Det kogte k?d, Profrisk Optimal, flydende, Dekora Italia og suppen blandes og h?ldes i forme.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt:
Kalvek?d 60%, suppe (afkog fra k?det), gelatine (okse), salt, gr?ntsager (l?g, tomat, karotter, paprika, porre, kartofler (indeholder SULFIT)), hydrolyseret vegetabilsk protein, dextrose, peber, surhedregulerende midler (E 325, E 262), antioxidanter (E 330, E 300), laurb?r, konserveringsmiddel (E 250).

Go to Top