Ingredienser

4,000 kg Nakkefilet

0,400 kg Dekora?Marilet R?d Pesto (I36200)

0,400 kg Lagetilv?kst

0,300 kg Koldt vand til opbl?dning

0,100 kg Dekora?Italia

5.2 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

UDG?ET - GRILLNAKKE - PESTO MARINERET

Opskriftnr: 52-0492

Spr?jtelage/kummelage
10,000 kg Koldt vand
0,400 kg Nitritsalt (DK40011)
0,500 kg Kogesalt (DK99015)
0,600 kg Kasslat Flydende (I42374)

Fremstilling
Nakkefileterne fl?kkes ud til et fladt stykke og spr?jtes med en tilv?kst p? 10%.

K?det saltes i samme lage i 6-8 timer for gennemsaltning.

Dekora Italia opbl?des i koldt vand.

Lad henst? til vandet er opsuget.

Efter saltning marineres k?det med den afvejede m?ngde Dekora Marilet R?d Pesto.

Den opbl?dte Italia fordeles p? stykkerne af nakkefilet, som derefter rulles og sn?res med Sn?regarn, r?d/hvid (D98005).

Tilberedning
Steges i forvarmet ovn ved 175?C i ca. 50 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.

Lad stegen hvile ca. 10 min. f?r udsk?ring.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

B?r gennemsteges da stegen er stiksaltet.

Ingredienser:
Grisenakke 77%, marinade (rapsolie (delvis h?rdet), olivenolie, krydderier (basilikum, hvidl?g, chili), tomat, OST, salt, krydderiekstrakter), vand, salt, gr?ntsager (l?g, karotter, tomater, paprika, porre, kartofler (indeholder SULFIT)), glucosesirup, hydrolyseret vegetabilsk protein, antioxidant (E 301), konserveringsmiddel  (E 250).

Go to Top