Ingredienser

0,500 kg Kogt pasta (penne)

0,450 kg Kyllingebryst, stegt

0,300 kg Gr?ntsagsblanding

0,150 kg Dekora Marilet Madras

0,100 kg Ananas i ringe

0,060 kg Dekora?Italia

1.56 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

UDGÅET - KYLLINGEBRYST PÅ BUND AF KARRYGRATINERET PASTA MED ANANAS

Opskriftnr: 85-0188

Fremstilling
Den kogte pasta blandes med den afvejede mængde Dekora Marilet Madras og Dekora Italia.

Grøntsagsblandingen blandes let med den marinerede pasta.

Herefter lægges blandingen i bunden af en ovnfast emballage, hvorpå de stegte kyllingebryster placeres.

Til sidst lægges der skiver af ananas på toppen.

Pyntes evt. med tørret persille.

Tilberedning
Kunden tilsætter 1/4 l fløde før tilberedning.

Steges i en forvarmet ovn ved 175°C i ca. 20 min. eller til kødet er gennemvarmt.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan serveres som middagsret med frisk bagt baguette.

Ingredienser:
Kogt PASTA 32%, stegt kyllingebryst 29%, grøntsager 19%, marinade 10% (vand, rapsolie, krydderier (SENNEP, paprika, karry, løg, persille), salt, glucosesirup, MÆLKEPROTEIN, eddike, krydderiekstrakter), ananas 6%, tørrede grøntsager 4% (løg, tomater, karotter, paprika, porre, kartofler).


Go to Top