Ingredienser
0,500 kg Kogt pasta (penne)
0,450 kg Kyllingebryst, stegt
0,300 kg Gr?ntsagsblanding
0,150 kg Dekora Marilet Madras
0,100 kg Ananas i ringe
0,060 kg Dekora?Italia
1.56 kg
Læg varer i kurv
UDGÃ ET - KYLLINGEBRYST PÃ BUND AF KARRYGRATINERET PASTA MED ANANAS
Opskriftnr: 85-0188
Fremstilling
Den kogte pasta blandes med den afvejede mængde Dekora Marilet Madras og Dekora Italia.
Grøntsagsblandingen blandes let med den marinerede pasta.
Herefter lægges blandingen i bunden af en ovnfast emballage, hvorpå de stegte kyllingebryster placeres.
Til sidst lægges der skiver af ananas på toppen.
Pyntes evt. med tørret persille.
Tilberedning
Kunden tilsætter 1/4 l fløde før tilberedning.
Steges i en forvarmet ovn ved 175°C i ca. 20 min. eller til kødet er gennemvarmt.
Er ligeledes velegnet til kuglegrill.
Serveringsforslag
Kan serveres som middagsret med frisk bagt baguette.
Ingredienser:
Kogt PASTA 32%, stegt kyllingebryst 29%, grøntsager 19%, marinade 10% (vand, rapsolie, krydderier (SENNEP, paprika, karry, løg, persille), salt, glucosesirup, MÃLKEPROTEIN, eddike, krydderiekstrakter), ananas 6%, tørrede grøntsager 4% (løg, tomater, karotter, paprika, porre, kartofler).