Ingredienser
3,000 kg Brystfl?sk m/sv?r, u/ben
0,700 kg Grisem?rbrad, afpudset
0,300 kg Lagetilv?kst
0,100 kg Dekora?Italia
0,070 kg Dekora?Marilet Kryddersennep
4.17 kg
Læg varer i kurv
UDG?ET - KRYDDERSENNEP MARINERET KOMBISTEG MED GR?NTSAGER
Opskriftnr: 52-0491
Spr?jtelage/kummelage
10,000 kg Koldt vand
0,400 kg Nitritsalt (DK40011)
0,500 kg Kogesalt (DK99015)
0,600 kg Kasslat F flydende (I34270)
Fremstilling
Brystfl?sket udbenes og brusken fjernes.
Sv?ren ridses i harlekintern.Herefter l?gges den i kummelagen natten over.
M?rbraden marineres i den afvejede m?ngde Dekora Marilet Kryddersennep.
Det saltede bryst drysses p? k?dsiden med den afvejede m?ngde Dekora Italia.
Den marinerede m?rbrad l?gges ovenp?, hvorefter brystet rulles og sn?res.
Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 120 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.
Er ligeledes velegnet til kuglegrill.
Serveringsforslag
Kan serveres med krydderkartofler og dampede hvidl?gsb?nner.
Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Grisebryst 72%, grisem?rbrad 17%, vand 6%, gr?ntsager 2% (l?g, tomat, karotter, paprika, porre, kartofler), marinade 2% (rapsolie (delvis h?rdet), SENNEP, salt, krydderier (gurkemeje, paprika, persille, oregano, SELLERI), g?rekstrakt, sukker, eddike, krydderiekstrakter), salt, stabilisatorer (E 450, E 451), glucosesirup, hydrolyseret vegetabilsk protein, antioxidant (E 301), konserveringsmiddel (E 250).