Ingredienser

3,000 kg Brystfl?sk m/sv?r, u/ben

0,700 kg Grisem?rbrad, afpudset

0,300 kg Lagetilv?kst

0,100 kg Dekora?Italia

0,070 kg Dekora?Marilet Kryddersennep

4.17 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

UDG?ET - KRYDDERSENNEP MARINERET KOMBISTEG MED GR?NTSAGER

Opskriftnr: 52-0491

Spr?jtelage/kummelage
10,000 kg Koldt vand
0,400 kg Nitritsalt (DK40011)
0,500 kg Kogesalt (DK99015)
0,600 kg Kasslat F flydende (I34270)

Fremstilling
Brystfl?sket udbenes og brusken fjernes.

Sv?ren ridses i harlekintern.Herefter l?gges den i kummelagen natten over.

M?rbraden marineres i den afvejede m?ngde Dekora Marilet Kryddersennep.

Det saltede bryst drysses p? k?dsiden med den afvejede m?ngde Dekora Italia.

Den marinerede m?rbrad l?gges ovenp?, hvorefter brystet rulles og sn?res.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 120 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan serveres med krydderkartofler og dampede hvidl?gsb?nner.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Grisebryst 72%, grisem?rbrad 17%, vand 6%, gr?ntsager 2% (l?g, tomat, karotter, paprika, porre, kartofler), marinade 2% (rapsolie (delvis h?rdet), SENNEP, salt, krydderier (gurkemeje, paprika, persille, oregano, SELLERI), g?rekstrakt, sukker, eddike, krydderiekstrakter), salt, stabilisatorer (E 450, E 451), glucosesirup, hydrolyseret vegetabilsk protein, antioxidant (E 301), konserveringsmiddel (E 250).

Go to Top