Ingredienser
10,000 kg Koldt vand
2,000 kg Kokosm?lk
2,000 kg Kyllingek?d i tern eller strimler
1,000 kg Cuisinor Gr?skar Suppe (M0116550)
0,400 kg Dekora?Julieschka (I51490)
0,020 kg HVIDL?G, GRANULERET
15.42 kg
Læg varer i kurv
UDG?ET - GR?SKARSUPPE MED KOKOSM?LK OG KYLLING
Opskriftnr: 95-0049
Fremstilling
Kyllingek?d i tern eller strimler brunes i en gryde.
Koldt vand Cuisinor Gr?skar Suppe blandes, h?ldes ved og retten bringes i kog.
Herefter tils?ttes kokosm?lk, Dekora Julieschka og hvidl?g, granuleret.
Lad det hele sm?simre til kyllingek?det er tilberedt.
Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.
Tilberedning hos forbruger
Varmes i en gryde eller mikrob?lgeovn.
Ingredienser:
Vand, kylling, kokosm?lk, Cuisinor Gr?skar Suppe (gr?skarpulver 24%, modificeret stivelse, salt, kartoffel, sukker, dextrose,
rismel, palmeolie, tomat, hydrolyseret vegetabilsk protein, krydderier,
aroma, LAKTOSE, M?LKEPROTEIN, fortykningsmiddel (E 415),
stabilisator E 450), surhedsregulerende middel (E 330)), Dekora Julieschka (gr?ntsager (l?g, karotter, tomater, paprika)), hvidl?g.