Ingredienser

10,000 kg Koldt vand

2,000 kg Kokosm?lk

2,000 kg Kyllingek?d i tern eller strimler

1,000 kg Cuisinor Gr?skar Suppe (M0116550)

0,400 kg Dekora?Julieschka (I51490)

0,020 kg HVIDL?G, GRANULERET

15.42 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

UDG?ET - GR?SKARSUPPE MED KOKOSM?LK OG KYLLING

Opskriftnr: 95-0049

Fremstilling
Kyllingek?d i tern eller strimler brunes i en gryde.
Koldt vand Cuisinor Gr?skar Suppe blandes, h?ldes ved og retten bringes i kog.
Herefter tils?ttes kokosm?lk, Dekora Julieschka og hvidl?g, granuleret.
Lad det hele sm?simre til kyllingek?det er tilberedt.
Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.


Tilberedning hos forbruger
Varmes i en gryde eller mikrob?lgeovn.


Ingredienser:
Vand, kylling, kokosm?lk, Cuisinor Gr?skar Suppe (gr?skarpulver 24%, modificeret stivelse, salt, kartoffel, sukker, dextrose, rismel, palmeolie, tomat, hydrolyseret vegetabilsk protein, krydderier, aroma, LAKTOSE, M?LKEPROTEIN, fortykningsmiddel (E 415), stabilisator E 450), surhedsregulerende middel (E 330)), Dekora Julieschka (gr?ntsager (l?g, karotter, tomater, paprika)), hvidl?g.

Go to Top