Ingredienser

1,650 kg Grisek?d (10-12% fedt)

0,580 kg Isvand

0,280 kg Rørt Fars FB Optimal

0,200 kg Majspanering med Krydderurter (G69880)

0,080 kg Dekora?Marinat Kryddermarinade

2.79 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

FARSRULLE MED KRYDDERPANERING

Opskriftnr: 73-1106

Fremstilling
Det hakkede svinekød blandes med isvand og Rørt Fars FB Optimal til en god emulsion er opnået.

Farsen afvejes (ca. 125 g), formes og vendes med den afvejede mængde Dekora Marinat Kryddermarinade. Paneres herefter med den afvejede mængde Majspanering med Krydderurter.

Tilberedning
Steges til en kernetemperatur på 75°C.

Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Svinekød 60%, vand, majssemolina, rasp (HVEDEMEL, gær, salt), surhedsregulerende middel (E 325), animalsk protein (svine), salt, urter (purløg, persille, estragon, rosmarin), løg, hvidløg, konserveringsmiddel (E 262), krydderier (peber, gurkemeje), antioxidanter (E 330, E 301), kartoffelmel, vegetabilsk olie (solsikke), krydderiekstrakter (peber, enebær, paprika), antiklumpningsmiddel (E 551), smøraroma.

Go to Top