Ingredienser
1,650 kg Grisek?d (10-12% fedt)
0,580 kg Isvand
0,280 kg Rørt Fars FB Optimal
0,200 kg Majspanering med Krydderurter (G69880)
0,080 kg Dekora?Marinat Kryddermarinade
2.79 kg
Læg varer i kurv
FARSRULLE MED KRYDDERPANERING
Opskriftnr: 73-1106
Fremstilling
Det hakkede svinekød blandes med isvand og Rørt Fars FB Optimal til en god emulsion er opnået.
Farsen afvejes (ca. 125 g), formes og vendes med den afvejede mængde
Dekora Marinat Kryddermarinade. Paneres herefter med den
afvejede mængde Majspanering med Krydderurter.
Tilberedning
Steges til en kernetemperatur på 75°C.
Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Svinekød 60%, vand, majssemolina, rasp (HVEDEMEL, gær, salt), surhedsregulerende middel (E 325), animalsk protein (svine), salt, urter (purløg, persille, estragon, rosmarin), løg, hvidløg, konserveringsmiddel (E 262), krydderier (peber, gurkemeje), antioxidanter (E 330, E 301), kartoffelmel, vegetabilsk olie (solsikke), krydderiekstrakter (peber, enebær, paprika), antiklumpningsmiddel (E 551), smøraroma.