Ingredienser

1,000 kg Fiskefilet

0,100 kg Majspanering med Krydderurter (G69880)

0,030 kg Dekora?Marinat Kryddermarinade

1.13 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

FLADFISK MED KRYDDERPANERING

Opskriftnr: 89-0238

Fremstilling
Fileterne blandes med den afvejede m?ngde Dekora Marinat Kryddermarinade. Paneres herefter med den afvejede m?ngde Majspanering med Krydderurter, til fileterne er d?kket.


Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved  200-220?C i ca. 7-8 min. eller p? panden i sm?r eller margarine til de er gyldne.
Er ligeledes velegnet til kuglegrill.


Ingredienser:
Fladfisk 88,5%, majssemolina, urter (purl?g, persille, estragon, rosmarin), hvidl?g, salt, vegetabilsk olie (raps), l?g, antiklumpningsmiddel (E 551), gurkemeje, sm?raroma, krydderiekstrakter (peber, eneb?r, paprika).


Go to Top