Ingredienser

1,400 kg Fl?de 38%

0,480 kg Koldt vand til sauce

0,120 kg Dekora®Hvid Sauce FB

0,005 kg Persille, Sk?ret 2-5 mm.

0,005 kg Purl?g ca. 1-3 mm.

0,005 kg Ramsl?g, Sk?ret

2.015 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

NORDISK INSPIRERET KRYDDERURTESAUCE

Opskriftnr: 95-0047

Fremstilling
Koldt vand til sauce, fløde og Dekora Hvid Sauce FB blandes og koges igennem til sovsen er jævn.

De tørrede krydderurter tilsættes og saucen koges kort op.

Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.

Ingredienser:
FLØDE, vand, modificeret majsstivelse (E 1422), SKUMMETMÆLKSPULVER, gærekstrakt, salt, krydderier (løg, peber), stabilisator (E 415), antioxidant (E 330), krydderurter (ramsløg, persille, purløg).

Go to Top