Ingredienser
5,000 kg Skinkeyderl?r u/sv
1,000 - Look Stegefilm 45cm bred (50 m/rl) (DK77332)
1,000 - Sn?regarn, r?d/hvid (450 m) (DK98005)
0,500 kg Lagetilv?kst
0,050 kg Dekora®Provence
0,050 kg PROVENCE KRYDDERI
7.6 kg
Læg varer i kurv
KRYDDERSPR?NGT SKINKEFILET - PROVENCE
Opskriftnr: 52-0453
Spr?jtelage/kummelage
10,000 kg Koldt vand
0,500 kg Kogesalt (DK99015)
0,400 kg Nitritsalt (DK40011)
0,600 kg Salfos F Krydderurter (I44990)
Fremstilling
K?det spr?jtes med en tilv?kst p? 10%.
L?gges i samme lage ca. 20 timer for gennemsaltning.
Efter endt saltning kryderes sp?ksiden af fileterne i den afvejede m?ngde Dekora Provence (I53510).
Fileterne pakkes ind i stegefilm, hvorefter de sn?res.
Tilberedning
Steges i forvarmet ovn ved 160 ?C i ca. 60 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.
Lad fileten hvile ca. 10 min. f?r udsk?ring.
B?r gennemsteges da fileten er stiksaltet.
Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Skinke 90%, vand, krydderier (rosmarin, basilikum, merian, b?nneurt, k?rvel, l?vstikke, timian, oregano), vegetabilsk olie, dextrose, stabilisatorer (E 450, E 451), antioxidant (E 301), smagsforst?rker (E 621), krydderiekstrakt.