Ingredienser

5,000 kg Skinkeyderl?r u/sv

1,000 - Look Stegefilm 45cm bred (50 m/rl) (DK77332)

1,000 - Sn?regarn, r?d/hvid (450 m) (DK98005)

0,500 kg Lagetilv?kst

0,050 kg Dekora®Provence

0,050 kg PROVENCE KRYDDERI

7.6 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KRYDDERSPR?NGT SKINKEFILET - PROVENCE

Opskriftnr: 52-0453

Spr?jtelage/kummelage
10,000 kg Koldt vand
 0,500 kg Kogesalt (DK99015)
 0,400 kg Nitritsalt (DK40011)
 0,600 kg Salfos F Krydderurter (I44990)

Fremstilling
K?det spr?jtes med en tilv?kst p? 10%.

L?gges i samme lage ca. 20 timer for gennemsaltning.

Efter endt saltning kryderes sp?ksiden af fileterne i den afvejede m?ngde Dekora Provence (I53510).

Fileterne pakkes ind i stegefilm, hvorefter de sn?res.


Tilberedning
Steges i forvarmet ovn ved 160 ?C i ca. 60 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.

Lad fileten hvile ca. 10 min. f?r udsk?ring.

B?r gennemsteges da fileten er stiksaltet.

Ingredienser:

Er beregnet p? det r? produkt.
Skinke 90%, vand, krydderier (rosmarin, basilikum, merian, b?nneurt, k?rvel, l?vstikke, timian, oregano), vegetabilsk olie, dextrose, stabilisatorer (E 450, E 451), antioxidant (E 301), smagsforst?rker (E 621), krydderiekstrakt.


Go to Top