Ingredienser

5,000 kg Skinkeculotte

0,750 kg Lagetilv?kst

0,100 kg Dekora®Pastrami

0,100 kg Pastrami Krydderi (G29660)

5.95 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KRYDDERSPR?NGT SKINKECULOTTE - PASTRAMI

Opskriftnr: 52-0386

Spr?jtelage/kummelage
10,000 kg Koldt vand
0,500 kg Kogesalt (DK99015)
0,400 kg Nitritsalt (DK40011)
0,600 kg Salfos F krydderurter (I44990)

Fremstilling
K?det spr?jtes med en tilv?kst p? 15%.

L?gges derefter i samme lage ca. 20 timer for gennemsaltning.

Efter endt saltning vendes fedtsiden af culotten, i den afvejede m?ngde Pastrami krydderi.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca 35-40 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.

Stegen b?r gennemsteges da den er stiksaltet.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Skinkeculotte 85%, vand, salt, gr?ntsager (l?g, karotten, peberfrugt), krydderier (peber, koriander, chili), hydrolyseret vegetabilsk protein, dextrose, stabilisator (E 450, E 451), hvidl?g, antioxidant (E 301), smagsforst?rker (E 621), krydderiekstrakter, konserveringsmiddel (E 250).

Go to Top