Ingredienser

0,300 kg Okseinderl

0,200 kg Ris parboiled, r

0,100 kg Blomk?l, buketter

0,100 kg Orientalsk Karrysauce 100 g pose

0,100 kg Peberfrugt i strimler

0,100 kg Porrer, i ringe

0,010 kg Cuisinor Oksebouillon, pasta (M0107210)

0.91 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

ONE POT RIS OKSE I KARRYSAUCE

Opskriftnr: 77-0274

Fremstilling
Okseinderl?ret sk?res i strimler (1,5x1,5 cm) og kommes i salgsemballagen.
Ris, posen med Karrysauce, oksebouillon og gr?ntsager kommes ligeledes i salgsemballagen (se foto).

Vejledning til tilberedning hos forbruger
Kom ris i gryden.
Tils?t 2,5 dl vand, posens indhold, bouillon (ikke til fisk) og 1/4 l fl?de eller lignende.
Kom gr?ntsager og k?d/fisk i gryden.
L?g l?g p? og lad retten simre i ca. 20 min. og hvile i ca. 20 min.

Ingredienser:
Oksek?d, ris, gr?ntsager (peberfrugt, porre, blomk?l), orientalsk karrysauce (vand, sukker, vegetabilsk olie (raps), peberfrugt, karry (koriander, gurkemeje, chili, spidskommen, muskat, peber, kommen, ingef?r, bukkehornsfr?, nelliker) salt, surhedsregulerende midler (E 325, E 260), l?g, modificeret majsstivelse (E 1422), stabilisatorer (E 412, E 415), antioxidant (E 330), konserveringsmidler (E 211, E 202), krydderiekstrakt (gurkemeje)), bouillon (g?rekstrakt, vegetabilsk olie/fedt (solsikke: h?rdet, solsikke, kokos, raps: uh?rdet), salt,oksefedt, hydrolyseret vegetabilsk protein, sukker, maltodextrin, stivelse, aroma, oksek?dsekstrakt, rosmarin)).

Go to Top