Ingredienser
0,300 kg Kyllingebryst
0,200 kg Ris parboiled, r
0,100 kg Blomk?l, buketter
0,100 kg Gulerod, r
0,100 kg Orientalsk Karrysauce 100 g pose
0,100 kg Peberfrugt i strimler
0,010 kg Cuisinor H?nsebouillon, klar pasta (M0117510)
0.91 kg
Læg varer i kurv
ONE POT RIS KYLLING I KARRYSAUCE
Opskriftnr: 85-0234
Fremstilling
Kyllingebryst sk?res i strimler (1,5x1,5 cm) og kommes i salgsemballagen.
Ris, posen med Karrysauce, h?nsebouillon og gr?ntsager kommes ligeledes i salgsemballagen (se foto).
Vejledning til tilberedning hos forbruger
Kom ris i gryden.
Tils?t 2,5 dl vand, posens indhold, bouillon (ikke til fisk) og 1/4 l fl?de eller lignende.
Kom gr?ntsager og k?d/fisk i gryden.
L?g l?g p? og lad retten simre i ca. 20 min. og hvile i ca. 20 min.
Ingredienser:
Kyllingebryst, ris, gr?ntsager (gulerod, peberfrugt, blomk?l), orientalsk karry (vand, sukker, vegetabilsk olie (raps), peberfrugt, karry (koriander,
gurkemeje, chili, spidskommen, muskat, peber, kommen, ingef?r,
bukkehornsfr?, nelliker) salt, surhedsregulerende midler (E 325, E 260),
l?g, modificeret majsstivelse (E 1422), stabilisatorer (E 412, E 415),
antioxidant (E 330), konserveringsmidler (E 211, E 202),
krydderiekstrakt (gurkemeje)), bouillon (g?rekstrakt, vegetabilsk olie og fedt (h?rdet solsikkeolie, kokos, solsikke, raps), sukker, aroma (indeholder bla. ?G), hydrolyseret vegetabilsk protein, salt, stivelse, h?nsefedt, h?nsek?dpulver, gurkemeje, antioxidant (rosmarinekstrakt)).