Ingredienser

0,300 kg Kyllingebryst

0,200 kg Ris parboiled, r

0,100 kg Blomk?l, buketter

0,100 kg Gulerod, r

0,100 kg Orientalsk Karrysauce 100 g pose

0,100 kg Peberfrugt i strimler

0,010 kg Cuisinor H?nsebouillon, klar pasta (M0117510)

0.91 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

ONE POT RIS KYLLING I KARRYSAUCE

Opskriftnr: 85-0234

Fremstilling
Kyllingebryst sk?res i strimler (1,5x1,5 cm) og kommes i salgsemballagen.

Ris, posen med Karrysauce, h?nsebouillon og gr?ntsager kommes ligeledes i salgsemballagen (se foto).

Vejledning til tilberedning hos forbruger 
Kom ris i gryden.
Tils?t 2,5 dl vand, posens indhold, bouillon (ikke til fisk) og 1/4 l fl?de eller lignende.
Kom gr?ntsager og k?d/fisk i gryden.
L?g l?g p? og lad retten simre i ca. 20 min. og hvile i ca. 20 min.

Ingredienser:
Kyllingebryst, ris, gr?ntsager (gulerod, peberfrugt, blomk?l), orientalsk karry (vand, sukker, vegetabilsk olie (raps), peberfrugt, karry (koriander, gurkemeje, chili, spidskommen, muskat, peber, kommen, ingef?r, bukkehornsfr?, nelliker) salt, surhedsregulerende midler (E 325, E 260), l?g, modificeret majsstivelse (E 1422), stabilisatorer (E 412, E 415), antioxidant (E 330), konserveringsmidler (E 211, E 202), krydderiekstrakt (gurkemeje)), bouillon (g?rekstrakt, vegetabilsk olie og fedt (h?rdet solsikkeolie, kokos, solsikke, raps), sukker, aroma (indeholder bla. ?G), hydrolyseret vegetabilsk protein, salt, stivelse, h?nsefedt, h?nsek?dpulver, gurkemeje, antioxidant (rosmarinekstrakt)).

Go to Top