Ingredienser

0,300 kg Laksefilet

0,200 kg Ris parboiled, r

0,100 kg Broccoli, buketter

0,100 kg Peberfrugt i strimler

0,100 kg Porrer, i ringe

0,100 kg R?d Pestosauce 100 g pose (G82640)

0.9 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

ONE POT RIS LAKS I PESTOSAUCE

Opskriftnr: 89-0237

Fremstilling
Laksen kommes i salgsemballagen.
Ris, posen med R?d Pestosauce og gr?ntsager kommes ligeledes i salgsemballagen (se foto).

Vejledning til tilberedning hos forbruger
Kom ris i gryden.
Tils?t 2,5 dl vand, posens indhold, bouillon (ikke til fisk) og 1/4 l fl?de eller lignende.
Kom gr?ntsager og k?d/fisk i gryden.
L?g l?g p? og lad retten simre i ca. 20 min. og hvile i ca. 20 min.

Ingredienser:
Laks, ris, gr?ntsager (peberfrugt, broccoli, porre), r?d pestosauce (vand, vegetabilsk olie (raps), sukker, tomat, salt, OSTEPULVER,antioxidanter (E 325, E 330) krydderier (basilikum, hvidl?g), modificeretmajsstivelse (E 1422), krydderiekstrakt (paprika), stabilisatorer (E 412, E415), konserveringsmidler (E 211, E 202)).

Go to Top