Ingredienser
0,300 kg Laksefilet
0,200 kg Ris parboiled, r
0,100 kg Broccoli, buketter
0,100 kg Peberfrugt i strimler
0,100 kg Porrer, i ringe
0,100 kg R?d Pestosauce 100 g pose (G82640)
0.9 kg
Læg varer i kurv
ONE POT RIS LAKS I PESTOSAUCE
Opskriftnr: 89-0237
Fremstilling
Laksen kommes i salgsemballagen.
Ris, posen med R?d Pestosauce og gr?ntsager kommes ligeledes i salgsemballagen (se foto).
Vejledning til tilberedning hos forbruger
Kom ris i gryden.
Tils?t 2,5 dl vand, posens indhold, bouillon (ikke til fisk) og 1/4 l fl?de eller lignende.
Kom gr?ntsager og k?d/fisk i gryden.
L?g l?g p? og lad retten simre i ca. 20 min. og hvile i ca. 20 min.
Ingredienser:
Laks, ris, gr?ntsager (peberfrugt, broccoli, porre), r?d pestosauce (vand, vegetabilsk olie (raps), sukker, tomat, salt, OSTEPULVER,antioxidanter (E 325, E 330) krydderier (basilikum, hvidl?g), modificeretmajsstivelse (E 1422), krydderiekstrakt (paprika), stabilisatorer (E 412, E415), konserveringsmidler (E 211, E 202)).