Ingredienser

0,300 kg Hvid fisk

0,200 kg Ris parboiled, r

0,100 kg Broccoli, buketter

0,100 kg Orientalsk Karrysauce 100 g pose

0,100 kg Peberfrugt i strimler

0,100 kg Porrer, i ringe

0.9 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

ONE POT RIS FISK I KARRYSAUCE

Opskriftnr: 89-0236

Fremstilling
Den hvide fisk kommes i salgsemballagen.
Ris, posen med karrysauce og gr?ntsager kommes ligeledes i salgsemballagen (se foto).

Vejledning til tilberedning hos forbruger
Kom ris i gryden.
Tils?t 2,5 dl vand, posens indhold, bouillon (ikke til fisk) og 1/4 l fl?de eller lignende.
Kom gr?ntsager og k?d/fisk i gryden.
L?g l?g p? og lad retten simre i ca. 20 min. og hvile i ca. 20 min.

Ingredienser:
Hvid fisk, ris, gr?ntsager (peberfrugt, porre, broccoli), orientalsk karrysauce (vand, sukker, vegetabilsk olie (raps), peberfrugt, karry (koriander, gurkemeje, chili, spidskommen, muskat, peber, kommen, ingef?r, bukkehornsfr?, nelliker) salt, surhedsregulerende midler (E 325, E 260), l?g, modificeret majsstivelse (E 1422), stabilisatorer (E 412, E 415), antioxidant (E 330), konserveringsmidler (E 211, E 202), krydderiekstrakt (gurkemeje)).

Go to Top