Ingredienser
0,350 kg Kartofler, sm?, kogte, kolde
0,300 kg Okseinderl
0,100 kg Orientalsk Karrysauce 100 g pose
0,100 kg Peberfrugt i strimler
0,100 kg R?dl?g i b?de
0,100 kg Squash i strimler
0,010 kg Cuisinor Oksebouillon, pasta (M0107210)
1.06 kg
Læg varer i kurv
ONE POT KARTOFFEL OKSE I KARRYSAUCE
Opskriftnr: 77-0273
Fremstilling
Okseinderl?ret sk?res i strimler (1,5x1,5 cm) og kommes i salgsemballagen.
Kartofler, posen med Karrysauce, oksebouillon og gr?ntsager kommes ligeledes i salgsemballagen (se foto).
Vejledning til tilberedning hos forbruger
Svits k?det i en gryde.
Tils?t gr?ntsagerne og svits et par minutter.
Tils?t posens indhold og 1/4 l fl?de eller lignende.
Kom kartofler og bouillon i gryden.
Lad retten simre i ca. 15 min.
Ingredienser:
Kartofler 33%, oksek?d 28%, gr?ntsager (r?dl?g, squash, peberfrugt) 28%, orientalsk karrysauce (vand, sukker, vegetabilsk olie (raps), peberfrugt, karry (koriander,
gurkemeje, chili, spidskommen, muskat, peber, kommen, ingef?r,
bukkehornsfr?, nelliker) salt, surhedsregulerende midler (E 325, E 260),
l?g, modificeret majsstivelse (E 1422), stabilisatorer (E 412, E 415),
antioxidant (E 330), konserveringsmidler (E 211, E 202),
krydderiekstrakt (gurkemeje)), bouillon (g?rekstrakt, vegetabilsk olie/fedt (solsikke: h?rdet, solsikke, kokos, raps: uh?rdet), salt,
oksefedt, hydrolyseret vegetabilsk protein, sukker, maltodextrin, stivelse, aroma, oksek?dsekstrakt, rosmarin)).