Ingredienser

0,350 kg Kartofler, sm?, kogte, kolde

0,300 kg Skinkeinderl

0,100 kg Bacon i tern

0,100 kg Blomk?l, buketter

0,100 kg Middelhavssauce (G87350)

0,100 kg Peberfrugt i strimler

0,100 kg Porrer, i ringe

0,010 kg Cuisinor H?nsebouillon, klar pasta (M0117510)

1.16 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

ONE POT KARTOFFEL MIDDELHAVSGRYDE

Opskriftnr: 73-1231

Fremstilling
Skinkeinderl?ret sk?res i strimler (1,5 x1,5 cm) og kommes i salgsemballagen.

Kartofler, posen med Middelhavssauce, h?nsebouillon og gr?ntsager kommes ligeledes i salgsemballagen (se foto).

Vejledning til tilberedning hos forbruger
Svits k?det i en gryde.
Tils?t gr?ntsagerne og svits et par minutter.
Tils?t posens indhold og 1/4 l fl?de eller lignende.
Kom kartofler og bouillon i gryden.
Lad retten simre i ca. 15 min.

Ingredienser:
Kartofler 33%, skinkek?d 28%, gr?ntsager (porre, peberfrugt, blomk?l) 28%, middelhavssauce ( vand, vegetabilsk olie (raps), salt, tomatpure, surhedsregulerende middel (E 325), peberfrugt, modificeret majsstivelse (E 1422), urter (basilikum, persille), l?g, hvidl?g, tang (kelp), stabilisator (E 412), peber, krydderiekstrakt (paprika), konserveringsmidler (E 211, E 202)), bouillon (g?rekstrakt, vegetabilsk olie og fedt (h?rdet solsikkeolie, kokos, solsikke, raps), sukker, aroma (indeholder bla. ?G), hydrolyseret vegetabilsk protein, salt, stivelse, h?nsefedt, h?nsek?dpulver, gurkemeje, antioxidant (rosmarinekstrakt)).

Go to Top