Ingredienser

0,350 kg Kartofler, sm?, kogte, kolde

0,300 kg Kyllingebryst i strimler

0,100 kg Champignon i skiver

0,100 kg Peberfrugt i strimler

0,100 kg Porrer, i ringe

0,100 kg R?d Pestosauce 100 g pose (G82640)

0,010 kg Cuisinor H?nsebouillon, klar pasta (M0117510)

1.06 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

ONE POT KARTOFFEL KYLLING I PESTOSAUCE

Opskriftnr: 85-0233

Fremstilling
Kyllingebryst sk?res i strimler (1,5x1,5 cm) og kommes i salgsemballagen.
Kartofler, posen med R?d Pestosauce, h?nsebouillon og gr?ntsager kommes ligeledes i salgsemballagen (se foto).

Vejledning til tilberedning hos forbruger
Svits k?det i en gryde.
Tils?t gr?ntsagerne og svits et par minutter.
Tils?t posens indhold og 1/4 l fl?de eller lignende.
Kom kartofler og bouillon i gryden.
Lad retten simre i ca. 15 min.

Ingredienser:
Kartofler 33%, kyllingek?d 28%, gr?ntsager (champignon, peberfrugt, porre) 28%, r?d pestosauce (vand, vegetabilsk olie (raps), sukker, tomat, salt, OSTEPULVER, antioxidanter (E 325, E 330) krydderier (basilikum, hvidl?g), modificeret majsstivelse (E 1422), krydderiekstrakt (paprika), stabilisatorer (E 412, E 415), konserveringsmidler (E 211, E 202)), bouillon (g?rekstrakt, vegetabilsk olie og fedt (h?rdet solsikkeolie, kokos, solsikke, raps), sukker, aroma (indeholder bla. ?G), hydrolyseret vegetabilsk protein, salt, stivelse, h?nsefedt, h?nsek?dpulver, gurkemeje, antioxidant (rosmarinekstrakt)).

Go to Top