Ingredienser

8,000 kg Koldt vand

2,000 kg Appelsinjuice

2,000 kg Kyllingek?d i tern eller strimler

1,000 kg Cuisinor Gr?skar Suppe (M0116550)

1,000 kg Fl?de 38%

0,400 kg Dekora?Julieschka (I51490)

14.4 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

UDG?ET - VINTERSUPPE MED KYLLING OG APPELSIN

Opskriftnr: 95-0091

Fremstilling
Kyllingek?det brunes i en gryde.
Tils?t koldt vand, appelsinjuice og Cuisinor Gr?skar Suppe og bring retten i kog.
Herefter tils?ttes fl?de og den afvejede m?ngde Dekora Julieschka.
Lad det hele sm?simre til kyllingek?det er f?rdigtilberedt.
Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Tip:
Kan serveres med kanelristede kerner.

2 dl kerner (f.eks. Gr?skarkerner)
1 tsk. kanel (E140003)
1 tsk. salt
1 tsk. sirup

Rist kernerne p? en pande i lidt olie i et par minutter. Tils?t kanel, sirup og salt, vend det rundt og lad det riste p? panden et par minutter.

Ingredienser:
Vand, appelsinjuice, kylling, FL?DE, gr?ntsager (l?g, karotter, tomater, paprika), gr?skarpulver, modificeret kartoffelstivelse, sukker, salt, kartoffel, sukker, rismel, vegetabilsk olie, dextrose, tomat, hydrolyseret vegetabilsk protein, krydderier (gurkemeje, muskatblomme, peber, paprika), fortykningsmiddel (E 415), l?g, aromaer (valn?d, sm?r), guler?dder, glukosesirup, citronsyre.

Go to Top