Ingredienser
8,000 kg Koldt vand
2,000 kg Appelsinjuice
2,000 kg Kyllingek?d i tern eller strimler
1,000 kg Cuisinor Gr?skar Suppe (M0116550)
1,000 kg Fl?de 38%
0,400 kg Dekora?Julieschka (I51490)
14.4 kg
Læg varer i kurv
UDG?ET - VINTERSUPPE MED KYLLING OG APPELSIN
Opskriftnr: 95-0091
Fremstilling
Kyllingek?det brunes i en gryde.
Tils?t koldt vand, appelsinjuice og Cuisinor Gr?skar Suppe og bring retten i kog.
Herefter tils?ttes fl?de og den afvejede m?ngde Dekora Julieschka.
Lad det hele sm?simre til kyllingek?det er f?rdigtilberedt.
Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.
Tip:
Kan serveres med kanelristede kerner.
2 dl kerner (f.eks. Gr?skarkerner)
1 tsk. kanel (E140003)
1 tsk. salt
1 tsk. sirup
Ingredienser:
Vand, appelsinjuice, kylling, FL?DE, gr?ntsager (l?g, karotter, tomater, paprika), gr?skarpulver, modificeret kartoffelstivelse, sukker, salt, kartoffel, sukker, rismel, vegetabilsk olie, dextrose, tomat, hydrolyseret vegetabilsk protein, krydderier (gurkemeje, muskatblomme, peber, paprika), fortykningsmiddel (E 415), l?g, aromaer (valn?d, sm?r), guler?dder, glukosesirup, citronsyre.