Ingredienser

7,500 kg Grisek?d (16-18% fedt)

2,500 kg Varm suppe (afkog fra grisek?det)

0,400 kg Ardenner Pat? FB

0,250 kg Profrisk Optimal, Flydende (I67970)

0,090 kg Nitritsalt (DK40018)

10.74 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

GRISERILLETTE

Opskriftnr: 34-0066

Fremstilling
Grisek?det sk?res i mindre stykker og forsaltes natten over med nitritsalt.

Efter endt saltning koges det forsaltede k?d ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C.

K?det k?res p? lynhakker eller lignende.

Det kogte k?d, Profrisk Optimal, Ardenner Pat? FB og suppen blandes i og h?ldes i forme eller b?gre.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Grisek?d 84%, suppe, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), dextrose, krydderier (l?g, muskat, merian), kartoffelstivelse, hydrolyseret vegetabilsk protein, ?rtefibre, surhedsregulerende middel (E 325, E 262), salt, konserveringsmiddel (E 250). 

Go to Top