Ingredienser

2,000 kg Grisek?d (8-14% fedt)

0,200 kg Koldt vand

0,200 kg Majspanering med Krydderurter (G69880)

0,140 kg Burglet FB

0,100 kg ?blegranulat 1-3mm (E11033)

0,050 kg Dekora?Marinat Kryddermarinade

2.69 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KREBINET MED ?BLE OG KRYDDERURTER

Opskriftnr: 73-1230

Fremstilling
Grisek?det hakkes gennem 3 mm hulskiven, hvorefter Burglet FB, koldt vand samt ?blegranulat tils?ttes, og massen blandes grundigt.

Farsen deles i portioner af ca. 150 g/stk., hvorefter de formes (evt. med b?fformer).

Krebinetterne pensles med Dekora Marinat Kryddermarinade, hvorefter de vendes i Grillpanering med Krydderurter.

Tilberedning hos forbruger
Kan steges p? en varm pande i ca. 7-8 min. p? hver side eller til en kernetemperatur p? 75?C.

Er ligeledes velegnet til grill.

Ingredienser:
Grisek?d 77%, majssemolina, salt, kartoffelfibre, raps (HVEDEMEL, g?r, salt), krydderurter (persille, estragon, purl?g, rosmarin) 0,7%, modificeret kartoffelstivelse, hvidl?g, krydderier (paprika, koriander, gurkemeje, kommen, muskat, chili), HVEDEMEL, HAVREGRYN, l?g, hydrolyseret vegetabilsk protein, SENNEP, dextrose, vegetabilsk olie, antiklumpningsmiddel (E 551), aroma (sm?r, peber, eneb?r).

Go to Top