Ingredienser
4,000 kg Grisefilet
0,400 kg Dekora®Marilet California
0,400 kg Lagetilv?kst
4.8 kg
Læg varer i kurv
ORANGEMARINERET SVINEFILET
Opskriftnr: 52-0450
Sprøjtelage/kummelage
10,000 kg Koldt vand
0,400 kg Kogesalt (DK99015)
0,500 kg Nitritsalt (DK40011)
0,600 kg Kasslat, Flydende (I42374)
Fremstilling
Fileterne tilskæres, hvorefter de lægges i lagen i ca. 48 timer.
Lad fileterne dryppe godt af for saltlage, inden de marineres i den afvejede mængde Dekora Marilet California.
Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175°C i ca 75 min. eller til en kernetemperatur på 75°C.
Er ligeledes velegnet til kuglegrill.
Ingredienser:
Svinefilet, vegetabilsk olie, dextrose, krydderier (løg, peber,
muskat, paprika, chili, porre), salt, hydrolyseret vegetabilsk protein, krydderiekstrakter (orange, paprika), glucosesirup, hydrolyseret vegetabilsk protein, antioxidant (E 301).