Ingredienser

4,000 kg Grisefilet

0,400 kg Dekora®Marilet California

0,400 kg Lagetilv?kst

4.8 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

ORANGEMARINERET SVINEFILET

Opskriftnr: 52-0450

Sprøjtelage/kummelage
10,000 kg Koldt vand
0,400 kg Kogesalt (DK99015)
0,500 kg Nitritsalt (DK40011)
0,600 kg Kasslat, Flydende (I42374)

Fremstilling
Fileterne tilskæres, hvorefter de lægges i lagen i ca. 48 timer.

Lad fileterne dryppe godt af for saltlage, inden de marineres i den afvejede mængde Dekora Marilet California.


Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175°C i ca 75 min. eller til en kernetemperatur på 75°C.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Ingredienser:
Svinefilet, vegetabilsk olie, dextrose, krydderier (løg, peber, muskat, paprika, chili, porre), salt, hydrolyseret vegetabilsk protein, krydderiekstrakter (orange, paprika), glucosesirup, hydrolyseret vegetabilsk protein, antioxidant (E 301).


Go to Top