Ingredienser

4,000 kg Grisebryst med sv

0,300 kg Brygmesterens marinade

0,250 kg Dadler u/sten

0,200 kg Jule?l, efter eget valg

0,050 kg ?blegranulat 1-3mm (E11033)

4.8 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

PORCHETTA MED JULE?L, ?BLER OG DADLER

Opskriftnr: 71-0717

Fremstilling
?blegranulat opbl?des i jule?llet.

Grisebrystet tilsk?res og trimmes for bugstrimmel og bl?d sv?r.

Det resterende sv?r ridses, og brystet sm?res indvendigt med den afvejede m?ngde Brygmesterens marinade blandet med det opl?ste ?blegranulat, samt det overskydende ?l og fyldes med dadler, inden stegen sn?res.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 90 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Tip
Kan evt. pyntes ved at s?tte hele nelliker i stegen.

Ingredienser:
Grisebryst 85%, dadler, jule?l (XXX), vand, glukosesirup, krydderier (hvidl?g, peber, l?g, ramsl?g, ingef?r, timian, rosmarin), salt, modificeret majsstivelse (E 1422), krydderiekstrakt (paprika), syre (E 260), stabilisator (E 415), oksek?dsaroma, konserveringsmidler (E 202, E 211) 0,1 %, t?rret ?ble.

Go to Top