Ingredienser

4,000 kg Snitter u/sv

3,350 kg Griselever, afpudset

2,000 kg Bacon, hakket

0,650 kg Varm suppe

0,250 kg Profrisk Optimal, Flydende (I67970)

0,200 kg Bondemandens Leverp?lse m/ristede l

0,150 kg Orange Rub (T_018389001)

0,100 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

0,100 kg Nitritsalt (DK40018)

0,060 kg OPTIMIX, Emulgator E471 (M7750)

0,015 kg Vita-Rot (I42700)

10.875 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

GROV LEVERP?LSE MED BACON OG ORANGE RUB

Opskriftnr: 32-0025

Fremstilling
Leveren rensk?res, skylles og hakkes gennem 8 mm hulskiven.

Snitterne sk?res i passende stykker og koges m?re (kernetemperatur 65?C), hvorefter det hakkes gennem 3 mm hulskiven.

OPTIMIX piskes sammen med den varme suppe og blandes med det hakkede k?d og bacon. Ibland krydderier, Profrisk Optimal og alt saltet.

Tils?t det hakkede lever og bland det hele godt.

Stopning
Farsen stoppes i Rotex, pantone kal. 53/30, fedtende (T77142).

Kogning
Ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 7,5% af det f?rdige produkt.
Grisek?dssnitter 62%, griselever 34%, bacon, suppe, surhedsregulerende midler (E 325, E 262), salt, l?g, krydderier (merian, peber, ingef?r, muskat, gurkemeje, fennikel,chili), toastl?g, dextrose, emulgator (E 471), hydrolyseret vegetabilsk protein, antioxidant (E 300), konserveringsmiddel (E 250), r?rsukker, peberfrugt, guler?dder, champignonpulver, vegetabilsk olie, antiklumpningsmiddel (E 551), appelsinolie, krydderiekstrakt (paprika), timian.


Go to Top