Ingredienser

4,000 kg Grisek?d (8-14% fedt)

4,000 kg Snitter u/sv

2,000 kg Isvand

0,100 kg Jule?l, efter eget valg

0,100 kg Th?ringer Stege- & Grillp?lse

0,080 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

0,080 kg Nitritsalt (DK40018)

0,070 kg Lynprofi FC 7 (I09090)

10.43 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

GRILLP?LSE MED JULE?L

Opskriftnr: 27-0468

Fremstilling
Grisek?d og snitter hakkes igennem 4,5 mm hulskiven.

K?d og snitter kommes i lynhakkeren, og der k?res bagl?ns/mixes.

Lynprofi FC 7 og alt saltet tils?ttes, og isvandet tils?ttes gradvist.

N?r en god emulsion er opn?et, tils?ttes Th?ringer Stege & Grillp?lse og jule?l.

Der mixes til det er j?vnt fordelt i farsen.

Sluttemperatur 12-14?C.

Stopning
Farsen stoppes i Lammetarm kal. 22/24 (DK99033) eller anden ?nsket tarm.

T?rring
Ved 50?C i ca. 30 min.

Rygning
Ved 70?C i ca. 30 min. eller til den ?nskede farve er opn?et.

Kogning
Ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 7,5% af det f?rdige produkt.
Grisek?d 50%, grisek?dssnitter 31%, vand, salt, krydderier (peber, merian, koriander, muskat, chili, paprika), jule?l (XXX) 1%, dextrose, hydrolyseret vegetabilsk protein, stabilisator (E 451), antioxidanter (E 330, 301), krydderiekstrakter, konserveringsmiddel (E 250). I naturtarm.


Go to Top