Ingredienser
4,000 kg Grisek?d (8-14% fedt)
4,000 kg Snitter u/sv
2,000 kg Isvand
0,100 kg Jule?l, efter eget valg
0,100 kg Th?ringer Stege- & Grillp?lse
0,080 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)
0,080 kg Nitritsalt (DK40018)
0,070 kg Lynprofi FC 7 (I09090)
10.43 kg
Læg varer i kurv
GRILLP?LSE MED JULE?L
Opskriftnr: 27-0468
Fremstilling
Grisek?d og snitter hakkes igennem 4,5 mm hulskiven.
K?d og snitter kommes i lynhakkeren, og der k?res bagl?ns/mixes.
Lynprofi FC 7 og alt saltet tils?ttes, og isvandet tils?ttes gradvist.
N?r en god emulsion er opn?et, tils?ttes Th?ringer Stege & Grillp?lse og jule?l.
Der mixes til det er j?vnt fordelt i farsen.
Sluttemperatur 12-14?C.
Stopning
Farsen stoppes i Lammetarm kal. 22/24 (DK99033) eller anden ?nsket tarm.
T?rring
Ved 50?C i ca. 30 min.
Rygning
Ved 70?C i ca. 30 min. eller til den ?nskede farve er opn?et.
Kogning
Ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C.
Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.
Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 7,5% af det f?rdige produkt.
Grisek?d 50%, grisek?dssnitter 31%, vand, salt, krydderier (peber, merian, koriander, muskat, chili, paprika), jule?l (XXX) 1%, dextrose, hydrolyseret vegetabilsk protein, stabilisator (E 451), antioxidanter (E 330, 301), krydderiekstrakter, konserveringsmiddel (E 250). I naturtarm.