Ingredienser

4,000 kg Grisebov (10% fedt)

3,000 kg Brystfl?sk u/ben og sv

2,000 kg Snitter u/sv

1,000 kg Isvand

0,200 kg Rowu?til Luksusk?lp?lse (I14420)

0,100 kg Nitritsalt (DK40018)

0,100 kg Porterhouse Krydderi (M59386)

0,070 kg Lynprofi FC 7 (I09090)

10.47 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

PORTERHOUSE GRILLPØLSE

Opskriftnr: 27-0272

Fremstilling
Grisebov og snitter hakkes hver for sig igennem 3 mm hulskiven.

Brystflæsk hakkes igennem 13 mm hulskiven.

Det hakkede grisebov kommes i lynhakkeren og lynes tørt nogle omgange, hvorefter saltet, Lynprofi FC7, Rowunit til LuksuskÃ¥lpølse og 2/3 af isvandet tilsættes.

Når dette er lynet fint ud tilsættes de hakkede snitter og det resterende isvand.

Der lynes til en god emulsion er opnået.

Det hakkede brystflæsk samt Porterhouse Krydderi tilsættes, og der lynes til den ønskede grovhed er opnået.

Sluttemperatur 12-14°C.

Stopning
Farsen stoppes i Grisetarme 28/30 (DK99030).

Tørring
Ved 45°C i ca. 30 min.

Rygning
Ved 70°C i ca. 30 min. eller til ønskede farve er opnået.

Kogning
Ved 80°C til en kernetemperatur på 75°C.

Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 7,5% af det færdige produkt.
Grisekød 62%, grisebryst 31%, vand, salt, krydderier (koriander, chili, paprika, kommen, peber, gurkemeje, ingefær), krydderurter (basilikum, oregano, timian), maltodextrin, dextrose, stabilisator (E 451), hydrolyseret vegetabilsk protein, surhedsregulerende middel (E 575), gulerod, porrer, peberfrugt, vegetabilsk olie, antioxidant (E 300), konserveringsmiddel (E 250). I naturtarm.

Go to Top