Ingredienser

10,000 kg Brystfl?sk m/sv?r, u/ben

1,000 kg Lagetilv?kst

0,200 kg Porterhouse Krydderi (M59386)

11.2 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

PORTERHOUSE BACON

Opskriftnr: 52-0044

Sprøjtelage/kummelage
10,000 kg Koldt vand
0,400 kg Nitritsalt (DK40011)
0,500 kg Kogesalt (DK99015)
0,600 kg Kasslat flydende (I42374)

Fremstilling
Kødet sprøjtes med en tilvækst på 15%.
Lægges i samme lage i ca. 20 timer for gennemsaltning.

Tørring
Ved 35°C i ca. 90 min.

Rygning
Ved 45°C i ca. 60 min. eller til den ønskede farve er opnået.

Tilberedning
Krydres med den afvejede mængde Porterhouse Krydderi.
Steges i en varm ovn på en rist over vandbad ved 160°C i ca. 50 min./kg steg eller skæres i skiver og steges på en varm pande.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 10% af det færdige produkt.
Brystflæsk, vand, salt, krydderier (koriander, chili, paprika, kommen, gurkemeje), urter (basilikum, oregano, timian), maltodextrin, hydrolyseret vegetabilsk protein (raps, majs),gulerod, porre, peberfrugt, vegetabilsk olie, antioxidant (E 301), konserveringsmiddel (E 250).

Go to Top