Ingredienser
0,350 kg Kartofler, sm?, kogte, kolde
0,300 kg Skinkeinderl
0,100 kg Broccoli, sm? buketter
0,100 kg Champignon i skiver
0,100 kg Middelhavssauce (G87350)
0,100 kg R?dl?g i b?de
0,010 kg Cuisinor H?nsebouillon, klar pasta (M0117510)
1.06 kg
Læg varer i kurv
ONE POT KARTOFFEL SKINKE I MIDDELHAVSSAUCE
Opskriftnr: 73-1228
Fremstilling
Skinkeinderl?ret sk?res i strimler (1,5 x1,5 cm) og kommes i salgsemballagen.
Kartofler, posen med Middelhavssauce, h?nsebouillon og gr?ntsager kommes ligeledes i salgsemballagen (se foto).
Vejledning til tilberedning hos forbruger
Svits k?det i en gryde.
Tils?t gr?ntsagerne og svits et par minutter.
Tils?t posens indhold og 1/4 l fl?de eller lignende.
Kom kartofler og bouillon i gryden.
Lad retten simre i ca. 15 min.
Ingredienser:
Kartofler 33%, skinkek?d 28%, gr?ntsager (champignon, broccoli, r?dl?g) 28%, middelhavssauce ( vand, vegetabilsk olie (raps), salt, tomatpure, surhedsregulerende middel (E 325), peberfrugt, modificeret majsstivelse (E 1422), urter (basilikum, persille), l?g, hvidl?g, tang (kelp), stabilisator (E 412), peber, krydderiekstrakt (paprika), konserveringsmidler (E 211, E 202)), bouillon (g?rekstrakt,
vegetabilsk olie og fedt (h?rdet solsikkeolie, kokos, solsikke, raps), sukker, aroma (indeholder bla. ?G),
hydrolyseret vegetabilsk protein, salt, stivelse, h?nsefedt, h?nsek?dpulver,
gurkemeje, antioxidant (rosmarinekstrakt)).