Ingredienser
4,000 kg Brystfl?sk u/sv?r og ben
4,000 kg Grisek?d (18-20% fedt)
2,000 kg Isvand
0,200 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)
0,170 kg Ostindisk Karry
0,070 kg Profihvid FC 7
10.44 kg
Læg varer i kurv
KARRY GRILLER
Opskriftnr: 27-0466
Fremstilling
Grisek?d (18-20% fedt) hakkes igennem 3 mm hulskiven.
Brystfl?sk hakkes igennem 13 mm hulskiven.
Grisek?d (18-20% fedt) lynes t?rt nogle omgange, hvorefter Profihvid FC 7, alt saltet samt 3/4 af isvandet tils?ttes.
N?r dette er lynet til en bindefars, tils?ttes det hakkede brystfl?sk, Ostindisk Karry samt det resterende isvand.
Der mixes til en god emulsion er opn?et.
Sluttemperatur 12-14?C.
Stopning
Farsen stoppes i grisetarm kal. 28/30 (DK99030).
Kogning
Ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C.
Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.
Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 7,5% af det f?rdige produkt.
Grisek?d 84%, vand, salt, karry (koriander, gurkemeje, chili, l?g, kommen, peber, bukkehornsfr?, ingef?r, spidskommen), dextrose, stabilisator (E 451), antioxidant (E 330). I naturtarm.