Ingredienser

4,000 kg Brystfl?sk u/sv?r og ben

4,000 kg Grisek?d (18-20% fedt)

2,000 kg Isvand

0,200 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

0,170 kg Ostindisk Karry

0,070 kg Profihvid FC 7

10.44 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KARRY GRILLER

Opskriftnr: 27-0466

Fremstilling
Grisek?d (18-20% fedt) hakkes igennem 3 mm hulskiven.

Brystfl?sk hakkes igennem 13 mm hulskiven.

Grisek?d (18-20% fedt) lynes t?rt nogle omgange, hvorefter Profihvid FC 7, alt saltet samt 3/4 af isvandet tils?ttes.

N?r dette er lynet til en bindefars, tils?ttes det hakkede brystfl?sk, Ostindisk Karry samt det resterende isvand.

Der mixes til en god emulsion er opn?et.

Sluttemperatur 12-14?C.

Stopning
Farsen stoppes i grisetarm kal. 28/30 (DK99030).

Kogning
Ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 7,5% af det f?rdige produkt.
Grisek?d 84%, vand, salt, karry (koriander, gurkemeje, chili, l?g, kommen, peber, bukkehornsfr?, ingef?r, spidskommen), dextrose, stabilisator (E 451), antioxidant (E 330). I naturtarm.

Go to Top