Ingredienser
2,000 kg Grisefilet
0,300 kg Tomat, r
0,250 kg Mozzarella, klump
0,200 kg Steakpeber Marinade (G14330)
0,120 kg Spegep?lse
2.87 kg
Læg varer i kurv
STEAKPEBER MARINERET GRILLKOTELET
Opskriftnr: 73-1227
Fremstilling
Koteletterne marineres i den afvejede m?ngde Steakpeber Marinade.
En skive af spegep?lse, tomatog mozzarella kommes oven p? hver kotelet (se foto).
Tilberedning hos forbruger
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 20 min. eller til en kernetemperatur p? 68?C.
Er ligeledes velegnet til grill.
Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Grisekotelet 70%, tomat, mozzarella (indeholder M?LK), marinade (vegetabilsk olie (raps, delvis h?rdet), salt, l?g, hvidl?g, urter (persille, b?nneurt, l?vstikkeblade), krydderier (peber), peberfrugt, krydderiekstrakt), spegep?lse.