Ingredienser

2,000 kg Grisefilet

0,300 kg Tomat, r

0,250 kg Mozzarella, klump

0,200 kg Steakpeber Marinade (G14330)

0,120 kg Spegep?lse

2.87 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

STEAKPEBER MARINERET GRILLKOTELET

Opskriftnr: 73-1227

Fremstilling
Koteletterne marineres i den afvejede m?ngde Steakpeber Marinade.

En skive af spegep?lse, tomatog mozzarella kommes oven p? hver kotelet (se foto).

Tilberedning hos forbruger
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 20 min. eller til en kernetemperatur p? 68?C.

Er ligeledes velegnet til grill.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Grisekotelet 70%, tomat, mozzarella (indeholder M?LK), marinade (vegetabilsk olie (raps, delvis h?rdet), salt, l?g, hvidl?g, urter (persille, b?nneurt, l?vstikkeblade), krydderier (peber), peberfrugt, krydderiekstrakt), spegep?lse.

Go to Top