![](https://www.indasia.dk.plan-it.net/system/recipes/images/000/023/540/medium/71-0716_PlanIT.jpg?1588577280)
Ingredienser
2,000 kg Grisefilet
0,200 kg Bacon i skiver
0,200 kg Steakpeber Marinade (G14330)
0,150 kg Rygeost
2.55 kg
Læg varer i kurv
STEAKPEBER MARINERET GRISEMEDALJON
Opskriftnr: 71-0716
Fremstilling
Grisefileten afpudses og sk?res ud i medaljoner.
Medaljonerne marineres i den afvejede m?ngde Steakpeber Marinade.
De marinerede medaljoner omvikles med bacon og sn?res.
Pyntes af med rygeost, gerne med spr?jtepose med takket tylle.
Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 15-20 min. eller til en kernetemperatur p? 72?C.
Er ligeledes velegnet til grill.
Ingredienser:
Grisefilet 78%, bacon, marinade (vegetabilsk olie (raps, delvis h?rdet), salt, l?g, hvidl?g, urter (persille, b?nneurt, l?vstikkeblade), krydderier, peberfrugt, krydderiekstrakt), RYGEOST.