Ingredienser

2,000 kg Grisefilet

0,200 kg Bacon i skiver

0,200 kg Steakpeber Marinade (G14330)

0,150 kg Rygeost

2.55 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

STEAKPEBER MARINERET GRISEMEDALJON

Opskriftnr: 71-0716

Fremstilling
Grisefileten afpudses og sk?res ud i medaljoner.

Medaljonerne marineres i den afvejede m?ngde Steakpeber Marinade.

De marinerede medaljoner omvikles med bacon og sn?res.

Pyntes af med rygeost, gerne med spr?jtepose med takket tylle.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 15-20 min. eller til en kernetemperatur p? 72?C.

Er ligeledes velegnet til grill.

Ingredienser:
Grisefilet 78%, bacon, marinade (vegetabilsk olie (raps, delvis h?rdet), salt, l?g, hvidl?g, urter (persille, b?nneurt, l?vstikkeblade), krydderier, peberfrugt, krydderiekstrakt), RYGEOST.

Go to Top