Ingredienser

2,000 kg Nakkekoteletter

0,250 kg Fl?deost, naturel

0,200 kg Dekora Marilet Nordisk

0,100 kg R?dl?g, syltede

0,050 kg Koldt vand til opbl?dning

0,020 kg Dekora?Porrer Hvidl

2.62 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

NORDISK GRILLKOTELET

Opskriftnr: 73-1226

Fremstilling
Dekora Porre Hvidl?g (40 g) opbl?des i koldt vand (100 g).

Lad henst? til vandet er opsuget.

Nakkekoteletterne marineres i den afvejede m?ngde Dekora Marilet Nordisk.

De opbl?dte porre/hvidl?g blandes med fl?deosten og kommes oven p? hver nakkekotelet.

Koteletterne pyntes til sidst af med syltede r?dl?g.

Tilberedning hos forbruger
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 15-20 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.

Er ligeledes velegnet til grill.

Ingredienser:
Nakkekoteletter 76%, FL?DEOST, marinade (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (skalottel?g, hvidl?g, chili, peber, ramsl?g, persille), salt, peberfrugt, tomat, guler?dder, citronolie), porrer, hvidl?g, syltede r?dl?g.

Go to Top