Ingredienser

2,000 kg Kyllingebryst

0,300 kg Nektarin

0,200 kg Asiatisk Marinade (G14350)

0,100 kg R?dl?g i skiver

2.6 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

ASIATISK MARINERET KYLLING MED NEKTARIN

Opskriftnr: 83-1074

Fremstilling
Der sk?res et snit ned i hvert kyllingebryst, hvorefter de marineres i den afvejede m?ngde Asiatisk Marinade.

De marinerede kyllingebryster fyldes med skiver af nektarin og r?dl?g.

Tilberedning hos forbruger
Steges i ovn ved 175?C i ca. 20 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Ingredienser:
Kyllingebryst 83%, marinade (vegetabilsk olie (raps, delvis h?rdet), honning, salt, krydderier (peber, gurkemeje, ingef?r), sukker, peberfrugt, l?g, hvidl?g, hydrolyseret vegetabilsk protein, korianderblade, citronskal), nektarin, r?dl?g.

Go to Top