Ingredienser

5,000 kg Revelsben

0,500 kg Asiatisk Marinade (G14350)

0,050 kg Lagetilv?kst

5.55 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

ASIAN RIBS - LETSALTET

Opskriftnr: 52-0489

Spr?jtelage/kummelage
10,000 kg Koldt vand
 0,500 kg Kogesalt (DK99015)
 0,400 kg Nitritsalt (DK40011)
 0,600 kg Kasslat, Flydende (I42374)

Fremstilling
Fedtsiden ridses i tern p? revelsbenene.

De sk?res i skiver som derefter l?gges i saltlagen i en time for let saltning.

Lad revelsbenene dryppe godt af for saltlage, inden de marineres i Asiatisk Marinade.

Tilberedning hos forbruger
Steges i en forvarmet ovn ved 150?C ca. 60 min. eller til til en kernetemperatur p? 75?C.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Ingredienser:
Revelsben, (grisebryst 90%, vand, salt, glucosesirup, hydrolyseret vegetabilsk protein, antioxidant (E 301), konserveringsmiddel (E 250)), marinade (vegetabilsk olie (raps, delvis h?rdet), honning, salt, krydderier (peber, gurkemeje, ingef?r), sukker, peberfrugt, l?g, hvidl?g, hydrolyseret vegetabilsk protein, korianderblade, citronskal).

Go to Top