Ingredienser
2,000 kg Grisek?d (8-14% fedt)
0,200 kg Koldt vand
0,200 kg Majspanering med Krydderurter (G69880)
0,140 kg Burglet FB
0,050 kg Dekora?Marinat Kryddermarinade
2.59 kg
Læg varer i kurv
GRILLKREBINET
Opskriftnr: 73-1225
Fremstilling
Grisek?det hakkes gennem 3 mm hulskiven, hvorefter Burglet FB og koldt vand tils?ttes, og massen blandes grundigt.
Farsen deles i portioner af ca. 150 g/stk., hvorefter de formes, evt. med b?fformer.
Krebinetterne pensles med Dekora Marinat Kryddermarinat, hvorefter de vendes i Grillpanering med Krydderurter.
Tilberedning hos forbruger
Kan steges p? en varm pande i ca. 7-8 min. p? hver side, eller til en kernetemperatur p? 75?C.
Er ligeledes velegnet til grill.
Ingredienser:
Grisek?d 77%, majs semolina, vand, urter (purl?g, persille, estragon, rosmarin), hvidl?g, salt, rapsolie, l?g, gurkemeje, sm?raroma. vand, kartoffelfibre, rasp (HVEDEMEL, g?r, salt), kartoffelstivelse, krydderier (paprika, SENNEP, koriander), HAVREGRYN, hydrolyseret vegetabilsk protein, dextrose, krydderiekstrakter.