Ingredienser

0,300 kg Okseinderl

0,200 kg Pasta, penne

0,100 kg Broccoli, sm? buketter

0,100 kg Guler?dder i stave

0,100 kg Middelhavssauce 100 g pose

0,100 kg R?dl?g i skiver

0,010 kg Cuisinor Oksebouillon, pasta (M0107210)

0.91 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

ONE POT PASTA OKSE I MIDDELHAVSSAUCE

Opskriftnr: 77-0270

Fremstilling
Okseinderl?ret sk?res i strimler (1,5x1,5 cm) og kommes i salgsemballagen.

Pasta, posen med Middelhavssauce, oksebouillon og gr?ntsager kommes ligeledes i salgsemballagen (se foto).

Vejledning til tilberedning hos forbruger
Svits k?det i en gryde.
Tils?t gr?ntsagerne og svits et par minutter.
Tils?t 5 dl vand, posens indhold og 1/4 l fl?de eller lignende.
Kom pasta og bouillon i gryden.
Lad retten simre til pastaen er kogt.

Ingredienser:
Oksek?d 33%, gr?ntsager (broccoli, guler?dder, r?dl?g), pastapenne (indeholder GLUTEN), middelhavssauce (vand, rapsolie, salt, tomatpure, surhedsregulerende middel (E 325), peberfrugt, modificeret majsstivelse (E 1422), urter (basilikum, persille), l?g, hvidl?g, tang, stabilisator (E 412), peber, krydderiekstrakt (paprika), konserveringsmidler (E 211, E 202)), bouillon (g?rekstrakt, vegetabilsk olie/fedt (solsikke:h?rdet; solsikke, kokos, raps: uh?rdet),  salt, oksefedt, hydrolyseret vegetabilsk protein, sukker, maltodextrin, stivelse, aroma, oksek?dsekstrakt, rosmarin).

Go to Top