Ingredienser
0,300 kg Skinkeinderl
0,200 kg Pasta, skruer
0,200 kg Peberfrugt i strimler
0,100 kg Champignon i kvarte
0,100 kg Middelhavssauce 100 g pose
0,025 kg Bacon i tern
0,010 kg Cuisinor H?nsebouillon, klar pasta (M0117510)
0.935 kg
Læg varer i kurv
ONE POT PASTA GRIS I MIDDELHAVSSAUCE
Opskriftnr: 73-1223
Fremstilling
Skinkeinderl?ret sk?res i strimler (1,5x1,5 cm) og kommes i salgsemballagen.
Pasta, posen med Middelhavssauce, h?nsebouillon og gr?ntsager kommes ligeledes i salgsemballagen (se foto).
Bakken pyntes til sidst af med bacon i tern.
Vejledning til tilberedning hos forbruger
Svits k?det i en gryde.
Tils?t gr?ntsagerne og svits et par minutter.
Tils?t 5 dl vand, posens indhold og 1/4 l fl?de eller lignende.
Kom pasta og bouillon i gryden.
Lad retten simre til pastaen er kogt.
Ingredienser:
Skinkek?d 32%, gr?ntsager (peberfrugt, champignon), pastaskruer (indeholder GLUTEN), middelhavssauce (vand, rapsolie, salt, tomatpure, surhedsregulerende middel (E 325), peberfrugt, modificeret majsstivelse (E 1422), urter (basilikum, persille), l?g, hvidl?g, tang, stabilisator (E 412), peber, krydderiekstrakt (paprika), konserveringsmidler (E 211, E 202)), bacon, bouillon (g?rekstrakt,
vegetabilsk olie og fedt (h?rdet solsikkeolie, kokos, solsikke, raps), sukker, aroma (indeholder bl.a. ?G),
hydrolyseret vegetabilsk protein, salt, stivelse, h?nsefedt, h?nsek?dpulver,
gurkemeje, antioxidant (rosmarinekstrakt)).