Ingredienser

0,300 kg Kyllingebryst

0,200 kg Pasta, skruer

0,100 kg Champignon i kvarte

0,100 kg Porrer, fintsnittet

0,100 kg R?d Pestosauce 100 g pose (G82640)

0,100 kg Tomater i b?de

0,010 kg Cuisinor H?nsebouillon, klar pasta (M0117510)

0.91 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

ONE POT PASTA KYLLING I PESTOSAUCE

Opskriftnr: 85-0231

Fremstilling
Kyllingebryst sk?res i strimler (1,5x1,5 cm) og kommes i salgsemballagen.

Pasta, posen med R?d Pestosauce, h?nsebouillon og gr?ntsager kommes ligeledes i salgsemballagen (se foto).

Vejledning til tilberedning hos forbruger
Svits k?det i en gryde.
Tils?t gr?ntsagerne og svits et par minutter.
Tils?t 5 dl vand, posens indhold og 1/4 l fl?de eller lignende.
Kom pasta og bouillon i gryden.
Lad retten simre til pastaen er kogt.

Ingredienser:
Kyllingebryst 33%, gr?ntsager (porrer, champignon, tomat), pasta (indeholder GLUTEN), pestosauce (vand, rapsolie, sukker, tomat, salt, OSTEPULVER, antioxidanter (E 325, E 330) krydderier (basilikum, hvidl?g), modificeret majsstivelse (E 1422), krydderiekstrakt, stabilisatorer (E 412, E 415), konserveringsmidler (E 211, E 202)), bouillon (g?rekstrakt, vegetabilsk olie og fedt (h?rdet solsikkeolie, kokos, solsikke, raps),  sukker, aroma (indeholder bl.a. ?G), hydrolyseret vegetabilsk protein, salt, stivelse, h?nsefedt, h?nsek?dpulver, gurkemeje, antioxidant (rosmarin ekstrakt).

Go to Top