Ingredienser

0,300 kg Kyllingebryst

0,200 kg Pasta, skruer

0,200 kg Peberfrugt i strimler

0,100 kg Orientalsk Karrysauce 100 g pose

0,100 kg R?dl?g i b?de

0,010 kg Cuisinor H?nsebouillon, klar pasta (M0117510)

0.91 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

ONE POT PASTA KYLLING I KARRYSAUCE

Opskriftnr: 85-0230

Fremstilling
Kyllingebryst sk?res i strimler (1,5x1,5 cm) og kommes i salgsemballagen.

Pastaskruer, posen med Orientalsk Karrysauce, h?nsebouillon og gr?ntsager kommes ligeledes i salgsemballagen (se foto).

Vejledning til tilberedning hos forbruger
Svits k?det i en gryde.
Tils?t gr?ntsagerne og svits et par minutter.
Tils?t 5 dl vand, posens indhold og 1/4 l fl?de eller lignende.
Kom pasta og bouillon i gryden.
Lad retten simre til pastaen er kogt.

Tip
Retten kan evt. twistes ved at tils?tte 1 d?se kokosm?lk i stedet for 4 dl af vandet.

Ingredienser:
Kyllingebryst 33%, gr?ntsager (peberfrugt, r?dl?g), pastaskruer (indeholder GLUTEN), karrysauce (vand, sukker, rapsolie, peberfrugt, karry (koriander, gurkemeje, chili, spidskommen, muskat, peber, kommen, ingef?r, bukkehornsfr?, nelliker) salt, surhedsregulerende midler (E 325, E 260), l?g, modificeret majsstivelse (E 1422), stabilisatorer (E 412, E 415), antioxidant (E 330), konserveringsmidler (E 211, E 202), krydderiekstrakt), bouillon (g?rekstrakt, vegetabilsk olie og fedt (h?rdet solsikkeolie, kokos, solsikke, raps),  sukker, aroma (indeholder bl.a. ?G), hydrolyseret vegetabilsk protein, salt, stivelse, h?nsefedt, h?nsek?dpulver, gurkemeje, antioxidant (rosmarinekstrakt)).

Go to Top