Ingredienser
0,300 kg Kyllingebryst
0,200 kg Pasta, skruer
0,200 kg Peberfrugt i strimler
0,100 kg Orientalsk Karrysauce 100 g pose
0,100 kg R?dl?g i b?de
0,010 kg Cuisinor H?nsebouillon, klar pasta (M0117510)
0.91 kg
Læg varer i kurv
ONE POT PASTA KYLLING I KARRYSAUCE
Opskriftnr: 85-0230
Fremstilling
Kyllingebryst sk?res i strimler (1,5x1,5 cm) og kommes i salgsemballagen.
Pastaskruer, posen med Orientalsk Karrysauce, h?nsebouillon og gr?ntsager kommes ligeledes i salgsemballagen (se foto).
Vejledning til tilberedning hos forbruger
Svits k?det i en gryde.
Tils?t gr?ntsagerne og svits et par minutter.
Tils?t 5 dl vand, posens indhold og 1/4 l fl?de eller lignende.
Kom pasta og bouillon i gryden.
Lad retten simre til pastaen er kogt.
Tip
Retten kan evt. twistes ved at tils?tte 1 d?se kokosm?lk i stedet for 4 dl af vandet.
Ingredienser:
Kyllingebryst 33%, gr?ntsager (peberfrugt, r?dl?g), pastaskruer (indeholder GLUTEN), karrysauce (vand, sukker, rapsolie, peberfrugt, karry (koriander, gurkemeje, chili, spidskommen, muskat, peber, kommen, ingef?r, bukkehornsfr?, nelliker) salt, surhedsregulerende midler (E 325, E 260), l?g, modificeret majsstivelse (E 1422), stabilisatorer (E 412, E 415), antioxidant (E 330), konserveringsmidler (E 211, E 202), krydderiekstrakt), bouillon (g?rekstrakt,
vegetabilsk olie og fedt (h?rdet solsikkeolie, kokos, solsikke, raps), sukker, aroma (indeholder bl.a. ?G),
hydrolyseret vegetabilsk protein, salt, stivelse, h?nsefedt, h?nsek?dpulver,
gurkemeje, antioxidant (rosmarinekstrakt)).