Ingredienser
0,300 kg Skinkeinderl
0,200 kg Spaghetti
0,100 kg Broccoli, sm? buketter
0,100 kg Guler?dder i stave
0,100 kg Orientalsk Karrysauce 100 g pose
0,100 kg R?dl?g i skiver
0,010 kg Cuisinor H?nsebouillon, klar pasta (M0117510)
0.91 kg
Læg varer i kurv
ONE POT PASTA GRIS I KARRYSAUCE
Opskriftnr: 73-1222
Fremstilling
Skinkeinderl?ret sk?res i strimler (1,5x1,5 cm) og kommes i salgsemballagen.
Spaghetti, posen med Orientalsk Karrysauce, h?nsebouillon og gr?ntsager kommes ligeledes i salgsemballagen (se foto).
Vejledning til tilberedning hos forbruger
Svits k?det i en gryde.
Tils?t gr?ntsagerne og svits et par minutter.
Tils?t 5 dl vand, posens indhold og 1/4 l fl?de eller lignende.
Kom pasta og bouillon i gryden.
Lad retten simre til pastaen er kogt.
Ingredienser:
Skinkek?d 32%, gr?ntsager (broccoli, guler?dder, r?dl?g), spaghetti (indeholder GLUTEN), karrysauce (vand, sukker, rapsolie, peberfrugt, karry (koriander, gurkemeje, chili, spidskommen, muskat, peber, kommen, ingef?r, bukkehornsfr?, nelliker) salt, surhedsregulerende midler (E 325, E 260), l?g, modificeret majsstivelse (E 1422), stabilisatorer (E 412, E 415), antioxidant (E 330), konserveringsmidler (E 211, E 202)), bouillon (g?rekstrakt,
vegetabilsk olie og fedt (h?rdet solsikkeolie, kokos, solsikke, raps), sukker, aroma (indeholder bl.a. ?G),
hydrolyseret vegetabilsk protein, salt, stivelse, h?nsefedt, h?nsek?dpulver,
gurkemeje, antioxidant (rosmarinekstrakt)).