Ingredienser

6,000 kg Brystfl?sk u/ben og sv

2,000 kg Grisek?d (8-10% fedt)

2,000 kg Oksek?d (8-12% fedt)

0,250 kg Profrisk Optimal, Flydende (I67970)

0,200 kg Rowu?til Luksusk?lp?lse (I14420)

0,100 kg Nitritsalt (DK40018)

0,050 kg Dextrose

0,050 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

0,010 kg Wursal

10.66 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KÅLPØLSE OPTIMAL

Opskriftnr: 17-0017

Fremstilling
Oksekødet hakkes igennem 2 mm hulskiven.

Blandes med svinekødet, krydderierne, Dextrose, Wursal og til sidst alt saltet.

Blandes rigtig godt sammen og hakkes igennem 3 mm eller 5 mm hulskiven.

Køres 2 omgange på lynhakkeren eller håndæltes godt sammen med Profrisk Optimal, Flydende.

Stopning
Farsen stoppes straks i Svinetarme 28/30 (DK99030).

Modning/rygning
Tørring ved 38°C i ca. 45 min.

Rygning ved 38°C i ca. 30 min.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 8%.
Svinekød 82%, oksekød 20%, surhedsregulerende midler (E 325, E 262, E 575), salt, krydderier (peber, koriander, ingefær, løg, persille), glukosesirup, dextrose, smagsforstærker (E 621), antioxidant (E 300), hydrolyseret vegetabilsk protein, konserveringsmiddel (E 250).

Go to Top