Ingredienser

8,000 kg Kyllingeoverl?r m/skind, u/ben

2,000 kg Isvand

0,280 kg Abrikoser, t?rrede

0,100 kg ?blegranulat 1-3mm (E11033)

0,100 kg Finhakkede mandler

0,100 kg Th?ringer Stege- & Grillp?lse

0,080 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

0,080 kg Nitritsalt (DK40018)

0,070 kg Lynprofi FC 7 (I09090)

10.81 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

HOLMS KYLLINGEGRILLPØLSE

Opskriftnr: 28-0052

Fremstilling
Kyllingekødet hakkes igennem 4,5 mm hulskiven.

KødeT kommes i lynhakkeren, og der køres baglæns/mixes

Lynprofi FC 7 og alt saltet tilsættes, og isvandet tilsættes gradvist.

Når en god emulsion er opnået, tilsættes Thüringer Stege- & Grillpølse, tørrede abrikoser i tern, hakkede mandler og Æblegranulat.

Der mixes til det er jævnt fordelt i farsen.

Sluttemperatur 12-14°C.

Stopning
Farsen stoppes i Lammetarm kal. 22/24 (DK99033) eller anden ønsket tarm.

Tørring
Ved 50°C i ca. 30 min.

Rygning
Ved 70°C i ca. 30 min. eller til den ønskede farve er opnået.

Kogning
Ved 80°C til en kernetemperatur på 75°C.

Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 7,5% af det færdige produkt.
Kyllingekød 80%, vand, tørrede abrikoser, salt, MANDLER, tørrede æbler, krydderier (peber, merian, koriander, muskat, chili, paprika), dextrose, hydrolyseret vegetabilsk protein, stabilisator (E 451), antioxidanter (E 330, 301), krydderiekstrakter, konserveringsmiddel (E 250). I naturtarm.

Go to Top