Ingredienser
8,000 kg Kyllingeoverl?r m/skind, u/ben
2,000 kg Isvand
0,280 kg Abrikoser, t?rrede
0,100 kg ?blegranulat 1-3mm (E11033)
0,100 kg Finhakkede mandler
0,100 kg Th?ringer Stege- & Grillp?lse
0,080 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)
0,080 kg Nitritsalt (DK40018)
0,070 kg Lynprofi FC 7 (I09090)
10.81 kg
Læg varer i kurv
HOLMS KYLLINGEGRILLPÃLSE
Opskriftnr: 28-0052
Fremstilling
Kyllingekødet hakkes igennem 4,5 mm hulskiven.
KødeT kommes i lynhakkeren, og der køres baglæns/mixes
Lynprofi FC 7 og alt saltet tilsættes, og isvandet tilsættes gradvist.
NÃ¥r en god emulsion er opnÃ¥et, tilsættes Thüringer Stege- & Grillpølse, tørrede abrikoser i tern, hakkede mandler og Ãblegranulat.
Der mixes til det er jævnt fordelt i farsen.
Sluttemperatur 12-14°C.
Stopning
Farsen stoppes i Lammetarm kal. 22/24 (DK99033) eller anden ønsket tarm.
Tørring
Ved 50°C i ca. 30 min.
Rygning
Ved 70°C i ca. 30 min. eller til den ønskede farve er opnået.
Kogning
Ved 80°C til en kernetemperatur på 75°C.
Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.
Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 7,5% af det færdige produkt.
Kyllingekød 80%, vand, tørrede abrikoser, salt, MANDLER, tørrede æbler, krydderier (peber, merian, koriander, muskat, chili, paprika), dextrose, hydrolyseret vegetabilsk protein, stabilisator (E 451), antioxidanter (E 330, 301), krydderiekstrakter, konserveringsmiddel (E 250). I naturtarm.