Ingredienser

3,000 kg Brystfl?sk u/sv?r og ben

3,000 kg Grisek?d (8-14% fedt)

3,000 kg Isvand

2,000 kg Snitter u/sv

1,000 kg P?l?gsp?lse u. mel & m?lk

0,900 kg B?nner, gr?nne

0,500 kg Oksek?d (8-14% fedt)

0,100 kg Nitritsalt (DK40018)

13.5 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

MALAKOF MED B?NNER

Opskriftnr: 22-0092

Fremstilling
Grisek?d, oksek?d og snitter hakkes hver for sig igennem 3 mm hulskiven og stilles p? k?l.

Brystfl?sk hakkes igennem 13 mm hulskiven og stilles p? k?l. 

Grise- og oksek?det kommes op i lynhakkeren og lynes t?rt nogle omgange, hvorefter P?l?gsp?lse u. mel & m?lk og nitritsalt tils?ttes sammen med ca. 3/4 af isvandet.

N?r dette er lynet fint ud tils?ttes de hakkede snitter og det resterende isvand.

Der lynes til en god emulsion er opn?et.

Det groft hakkede brystfl?sk og b?nner iblandes og der lynes til den ?nskede grovhed er opn?et. 

Sluttemperatur ca. 12-14?C.

Stopning
Farsen stoppes i valgfri kogetarm af passende kaliber. 

Kogning
Ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 0% af det f?rdige produkt.
Grisek?d 59%, vand, b?nner 7%, oksek?d 4%, salt, kartoffelstivelse, kartoffelpulver, dextrose, l?g, stabilisator (E 451), krydderier (koriander, peber, ingef?r, muskatblomme), hydrolyseret vegetabilsk protein, antioxidant (E 301), konserveringsmiddel (E 250).

Go to Top