Ingredienser
1,000 - Alubakke Ready2Cook 940 ml (DK10000)
0,900 kg Grisek?d, hakket (8-12 % fedt)
0,900 kg Koldt vand til sauce
0,450 kg Koldt vand
0,155 kg Luksusfrikadelle FB Den Knaldgode
0,150 kg Fl?de 38%
0,115 kg Tomatsuppe Provencal (M0118950)
0,030 kg Classic Roux saucej?vner lys (M01176)
0,025 kg Dekora?Tomat/Hvidl?g/Oregano
3.725 kg
Læg varer i kurv
ITALIENSKE KÃDBOLLER I TOMATSAUCE
Opskriftnr: 96-0122
Fremstilling
Det hakkede grisekød blandes med koldt vand (450 g), Luksusfrikadelle FB Den Knaldgode og Tomat/Hvidløg/Oregano krydderi.
Kødbollerne afvejes ca. 50 g, formes og steges til en kernetemperatur på 75°C.
Tomatsaucen fremstilles ved at piske den afvejede mængde Tomatsuppe Provencal sammen med koldt vand (900 g) og fløde i en gryde. Giv saucen et kort opkog og jævn den let med den afvejede mængde saucejævner.
Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.
Kødboller og tomatsauce kommes til sidst i salgsemballagen.
Tilberedning hos forbruger
Varmes i en forvarmet ovn ved 150°C i ca 15- 20 min.
Ingredienser:
Stegte kødboller (grisekød, vand, HVEDEMEL, krydderier (løg, peber, tomat, hvidløg, oregano), salt, kartoffelstivelse, SKUMMETMÃLKSPULVER, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), hydrolyseret vegetabilsk protein, eddike) 56%, tomatsatsauce (vand, FLÃDE, tomatpulver, modificeret stivelse, sukker, salt, hydrolyseret vegetabilsk protein, rapsolie, krydderier, fortykningsmiddel (E 415), rødbedepulver, urter, aroma, HVEDEMEL) 44%.
Antal salgsenheder
Opskriften er beregnet til 5 salgsenheder, 940 ml alubakke.