Ingredienser

1,000 - Alubakke Ready2Cook 940 ml (DK10000)

0,900 kg Grisek?d, hakket (8-12 % fedt)

0,900 kg Koldt vand til sauce

0,450 kg Koldt vand

0,155 kg Luksusfrikadelle FB Den Knaldgode

0,150 kg Fl?de 38%

0,115 kg Tomatsuppe Provencal (M0118950)

0,030 kg Classic Roux saucej?vner lys (M01176)

0,025 kg Dekora?Tomat/Hvidl?g/Oregano

3.725 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

ITALIENSKE KØDBOLLER I TOMATSAUCE

Opskriftnr: 96-0122

Fremstilling
Det hakkede grisekød blandes med koldt vand (450 g), Luksusfrikadelle FB Den Knaldgode og Tomat/Hvidløg/Oregano krydderi.

Kødbollerne afvejes ca. 50 g, formes og steges til en kernetemperatur på 75°C.

Tomatsaucen fremstilles ved at piske den afvejede mængde Tomatsuppe Provencal sammen med koldt vand (900 g) og fløde i en gryde. Giv saucen et kort opkog og jævn den let med den afvejede mængde saucejævner.

Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.

Kødboller og tomatsauce kommes til sidst i salgsemballagen.

Tilberedning hos forbruger
Varmes i en forvarmet ovn ved 150°C i ca 15- 20 min.

Ingredienser:
Stegte kødboller (grisekød, vand, HVEDEMEL, krydderier (løg, peber, tomat, hvidløg, oregano), salt, kartoffelstivelse, SKUMMETMÆLKSPULVER, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), hydrolyseret vegetabilsk protein, eddike) 56%, tomatsatsauce (vand, FLØDE, tomatpulver, modificeret stivelse, sukker, salt, hydrolyseret vegetabilsk protein, rapsolie, krydderier, fortykningsmiddel (E 415), rødbedepulver, urter, aroma, HVEDEMEL) 44%.

Antal salgsenheder
Opskriften er beregnet til 5 salgsenheder, 940 ml alubakke.



Go to Top