Ingredienser

1,250 kg Paprikasauce (G83960), se opskrift p? posen

1,000 - Alubakke Ready2Cook 940 ml (DK10000)

0,800 kg Grisek?d, hakket (8-12 % fedt)

0,400 kg Koldt vand

0,150 kg Wokblanding

0,140 kg Luksusfrikadelle FB Den Knaldgode

3.74 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

URTERULLER I PAPRIKASAUCE

Opskriftnr: 96-0121

Fremstilling
Det hakkede grisek?d blandes med koldt vand, wokblanding og Luksusfrikadelle FB Den Knaldgode.

Farsen afvejes ca 100 g, formes og steges til en kernetemperatur p? 75?C.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Paprikasaucen laves efter anvisningen p? posen eller opskrift 95-0041

Urteruller og paprikasauce kommes til sidst i salgsemballagen.

Tilberedning hos forbruger
Varmes i en forvarmet ovn ved 150 ?C i ca 15-20 min.

Ingredienser:
Stegte urteruller 54% (grisek?d, vand, wokblanding, (HVEDEMEL, krydderier (l?g, peber), salt, kartoffelstivelse, SKUMMETM?LKSPULVER, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), hydrolyseret vegetabilsk protein, eddike), paprikasauce 46% (FL?DE, vand, maltodextrin, krydderier (paprika, l?g, peber), modificeret majsstivelse (E 1422), hydrolyseret vegetabilsk protein, tomatpulver, salt, sukker, stabilisator (E 415), krydderiekstrakt).

Antal salgsenheder
Opskriften er beregnet til 5 salgsenheder, 940 ml alubakke.


Go to Top