Ingredienser

2,500 kg Kartofler i skiver (forkogte)

1,250 kg Kyllingefilet

1,000 - Alubakke Ready2Cook 1400 ml (DK10010)

0,740 kg Koldt vand til sauce

0,500 kg Porrer, fintsnittet

0,150 kg Fl?de 38%

0,110 kg Cuisinor Skovsvampesuppe (M01268)

0,050 kg Dekora Middelhavskrydderi Antisaft

0,030 kg Classic Roux saucej?vner lys (M01176)

6.33 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KYLLING À LA CREME I FAD

Opskriftnr: 98-0390

Fremstilling
Kyllingefilet i skiver steges pÃ¥ en varm pande med den afvejede mængde  Middelhavskrydderi Antisaft.

Svampesaucen fremstilles ved at piske den afvejede mængde Cuisinor Skovsvampesuppe sammen med koldt vand og fløde i en gryde. Giv saucen et kort opkog og jævn den let med den afvejede mængde saucejævner.

Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.

Kartofler i skiver og fintsnittet porrer kommes i bunden af salgsemballagen. Den stegte kyllingefilet kommes oven på og til sidst kommes svampesauce på toppen.

Tilberedning hos forbruger
Varmes i en forvarmet ovn ved 175°C i ca. 20 min.

Ingredienser:
Kartofler 47%, kylling (stegt) 23%, svampesauce (vand, FLØDE, vegetabilsk fedt og olie ((solsikkeolie hærdet), kokosolie, solsikkeolie, rapsolie), modificeret stivelse, FLØDEPULVER, salt, svampe, sukker, gærekstrakt, champignonekstrakt, glykosesirup, aroma, fortykningsmiddel (E 412), MÆLKEPROTEIN, emulgator (E 472e), stabilisator (E 450), karamelsukker, maltodextrin, krydderier, HVEDEMEL) 19%, porrer, krydderier (paprika, løg, hvidløg, basilikum, persille), salt, palmeolie, rapsolie.

Antal salgsenheder
Opskriften er beregnet til 5 salgsenheder, 1400 ml alubakke.


Go to Top