Ingredienser

2,500 kg Kartofler i skiver (forkogte)

1,000 - Alubakke Ready2Cook 1400 ml (DK10010)

1,000 kg Bearnaise sauce (G83950), Færdiglavet

1,000 kg Oksek?d, hakket (8-14% fedt)

0,500 kg Porrer, fintsnittet

0,050 kg Dekora?Gyros

6.05 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

BØF BEARNAISE I FAD

Opskriftnr: 97-0122

Fremstilling
Oksekødet steges pÃ¥ en varm pande med den afvejede mængde Gyros krydderi.

Bearnaisesaucen laves efter anvisning på posen eller opskrift 95-0043.

Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.

Kartofler i skiver og fintsnittet porrer kommes i bunden af salgsemballagen. Det stegte oksekød kommes ovnen på og til sidst kommes bearnaisesauce på toppen.

Tilberedning hos forbruger
Varmes i en forvarmet ovn ved 175°C i ca. 20 min.

Ingredienser:
Kartofler 50%, oksekød (stegt) 20%, bearnaisesauce (FLØDE, vand, dextrose, modificeret majsstivelse (E 1422), salt, sukker, hydrolyseret vegetabilsk protein, krydderier (estragon, løg, peber, gurkemeje), antioxidant (E 330), stabilisator (E 415), krydderiekstrakt, smøraroma) 20%, porrer, krydderier (persille, oregano, paprika, koriander, løg, ingefær, SELLERI, hvidløg), salt, hydrolyseret vegetabilsk protein, dextrose.

Antal salgsenheder
Opskriften er beregnet til 5 salgsenheder, 1400 ml alubakke.


Go to Top