Ingredienser
2,500 kg Kartofler i skiver (forkogte)
1,000 - Alubakke Ready2Cook 1400 ml (DK10010)
1,000 kg Bearnaise sauce (G83950), Færdiglavet
1,000 kg Oksek?d, hakket (8-14% fedt)
0,500 kg Porrer, fintsnittet
0,050 kg Dekora?Gyros
6.05 kg
Læg varer i kurv
BÃF BEARNAISE I FAD
Opskriftnr: 97-0122
Fremstilling
Oksekødet steges på en varm pande med den afvejede mængde Gyros krydderi.
Bearnaisesaucen laves efter anvisning på posen eller opskrift 95-0043.
Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.
Kartofler i skiver og fintsnittet porrer kommes i bunden af salgsemballagen. Det stegte oksekød kommes ovnen på og til sidst kommes bearnaisesauce på toppen.
Tilberedning hos forbruger
Varmes i en forvarmet ovn ved 175°C i ca. 20 min.
Ingredienser:
Kartofler 50%, oksekød (stegt) 20%, bearnaisesauce (FLÃDE, vand, dextrose, modificeret majsstivelse (E 1422), salt,
sukker, hydrolyseret vegetabilsk protein, krydderier (estragon, løg,
peber, gurkemeje), antioxidant (E 330), stabilisator (E 415),
krydderiekstrakt, smøraroma) 20%, porrer, krydderier (persille, oregano, paprika, koriander, løg, ingefær, SELLERI, hvidløg), salt, hydrolyseret vegetabilsk protein, dextrose.
Antal salgsenheder
Opskriften er beregnet til 5 salgsenheder, 1400 ml alubakke.